Atașamentul pentru tocătorul de alimente SLICESY pentru mixer Bamix, negru, Bamix

Cod: BX1500003
Marcă: bamix
579 lei –5 %
Atașamentul pentru tocătorul de alimente SLICESY pentru mixer Bamix, negru, Bamix
579 lei –5 % 545 lei
În stoc (6 ks)

Acest produs vă va plăcea nespus… Mărunțirea, felierea, tăierea, tocarea și amestecarea alimentelor umede și uscate este senzațional de ușoară cu bamix ® SLICESY. Cu cele cinci atașamente incluse în pachet, puteți modela aproape orice legumă la consistența dorită cu acest accesoriu. Castraveți, roșii, praz, morcovi, cartofi, ceapă și multe altele. Pur și simplu introduceți accesoriul dorit în suport și sunteți gata de treabă. Un ajutor cu adevărat versatil, incredibil de ușor de manevrat și care oferă rezultate uimitoare.

Împreună cu blenderul de mână bamix ®, SLICESY este robotul de bucătărie perfect „all-in-one". Un accesoriu indispensabil pentru cei care apreciază manevrarea rapidă și ușoară.

Fructele și legumele pot fi ușor tăiate în diferite dimensiuni și prelucrate ușor fără a pierde vitaminele valoroase. Chiar și felii subțiri pentru pizza sau plăcintă cu fructe sau legume pot fi tăiate în câteva secunde. Nuci, ciocolată, cafea, ierburi aromatice, precum și brânză și carne pot fi tocate sau măcinate în cel mai scurt timp. Gradul de finețe este determinat pur și simplu de timpul de acționare. Sunt garantate rezultate perfecte la calitate bamix ®.

Tăiați ușor, rapid și fără efort ceapa, radeți cartofii pentru clătite tradiționale de cartofi, morcovii pentru salate de legume, mărunțiți carnea pentru steak tartare sau chiftele, tocați ouă fierte și brânză tare, nuci, ardei iute. SliceSy poate pregăti și pesmet, puteți pregăti aluat în el fără probleme - pe scurt, nu este străin cu munca în bucătărie.

SLICESY poate fi curățat rapid și ușor și, prin urmare, este gata de utilizare în cel mai scurt timp. Toate accesoriile, cu excepția accesoriului pentru unelte, pot fi spălate în mașina de spălat vase. Cu toate acestea, vă recomandăm să nu spălați cuțitul multifuncțional și cuțitele cu disc în mașina de spălat vase pentru a proteja cuțitele.

Notă: SLICESY poate fi operat numai cu un blender original bamix ® cu o putere de intrare de cel puțin 180 W.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

  • poate procesa aproape orice aliment
  • inserție la îndemână pentru îndepărtarea alimentelor procesate într-un singur pas

În set:

  • 1x corp tocător cu capac
  • 1x cuțit de tocat
  • 1x accesoriu de răzătoare fină
  • 1x accesoriu de răzătoare medie
  • 1x accesoriu de răzătoare grosier
  • 1x accesoriu pentru felii fine
  • 1x accesoriu pentru felii groase

Parametri suplimentari

Categorie: Mixere și accesorii
Greutate: 0.93 kg
Culoare: Negru
Tip produs: Accesorii pentru mixer
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: