Colecția gri KitchenAid

8 articole în total
Blender ARTISAN POWER PLUS, gri argintiu, KitchenAid
4 890 lei
KA5KSB8270EMS
Mixer vertical ARTISAN 175, gri argintiu, KitchenAid
4 290 lei
KA5KSM175PSEMS
Robot de bucătărie 5KFP0719, gri închis mat, KitchenAid
779 lei
KA5KFP0719EDG
Râșniță de cafea 5KCG8433EDG, gri mat, KitchenAid
1 390 lei
KA5KCG8433EDG
Râșniță de cafea ARTISAN 5KCG8433EMS , gri-argintiu, KitchenAid
1 390 lei
KA5KCG8433EMS
Toaster ARTISAN 5KMT2204, 2 felii, gri regal, KitchenAid
1 790 lei
KA5KMT2204EGR
Borcan pentru smoothie pentru K400 stand blender 500 ml, KitchenAid KAKSB2032PJA
Recipient depozitare alimente pentru blenderul K400, 200 ml, KitchenAid KAKSB2042BBA

Vă prezentăm colecția elegantă gri de la KitchenAid - o fuziune între estetica modernă și excelența culinară. Gama noastră de ustensile de bucătărie atent selecționate, în tonuri elegante de gri, este concepută pentru a vă îmbunătăți experiența de gătit, adăugând în același timp o notă modernă bucătăriei dvs. Explorați combinația perfectă de funcționalitate și stil pe care colecția gri KitchenAid o aduce în domeniul dvs. culinar.

Creată cu o atenție meticuloasă la detalii, colecția gri KitchenAid include o selecție diversă de aparate și accesorii de bucătărie, fiecare dintre acestea fiind atent conceput pentru a se integra perfect în bucătăria dvs. De la roboți de bucătărie la mixere, de la prăjitoare de pâine la aparate de cafea, fiecare piesă reflectă angajamentul KitchenAid de a oferi performanțe superioare și un design de durată.

Colecția gri de la KitchenAid merge dincolo de uneltele de bucătărie obișnuite - este întruchiparea sofisticării moderne. Finisajul gri subtil și elegant va completa interiorul bucătăriei dvs. și va crea o atmosferă primitoare și inspirată. Fie că sunteți un bucătar experimentat sau un bucătar de casă entuziast, colecția noastră oferă o gamă de opțiuni adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Ridicați-vă abilitățile de coacere cu robotul de bucătărie iconic de la KitchenAid în gri elegant, care combină performanța puternică cu o estetică modernă. Creați smoothie-uri și supe delicioase cu mixerele noastre cu băț gri, care se integrează perfect în designul bucătăriei dvs. Începeți-vă diminețile cu felii de pâine perfect prăjite cu prăjitoarele noastre gri și savurați-vă cafeaua preferată preparată cu aparatele noastre de cafea gri, care emană un aer de eleganță modernă.

Colecția gri de la KitchenAid merge dincolo de aspect - este vorba despre ridicarea măiestriei dvs. culinare prin funcționalitate. Experimentați inovația îndeaproape în timp ce pregătiți mese delicioase cu precizia și fiabilitatea care caracterizează marca KitchenAid.

Descoperiți astăzi colecția gri KitchenAid și vedeți cum aceste accesorii de bucătărie vă pot transforma spațiul de gătit într-o oază de stil și eficiență. Ridicați-vă călătoria culinară cu farmecul și puterea durabilă a KitchenAid, unde griul nu este doar o culoare, ci o reprezentare a gustului, calității și excelenței contemporane.