Forme de copt

7 articole în total
Formă pentru tort DELIBAKE J1640574 36 x 24 cm, Tefal
159 lei –10 %
143 lei
TEFJ1640574
Formă rotundă de tort XBAKE 28 cm, albastru, oțel, Guardini
89 lei –44 %
49 lei
GD11028FPPBSGNAM
Formă de copt GOLD ELEGANCE 28 cm, bronz, oțel, Guardini
80 lei
GD71028FPGEGNAM
Formă pentru tort SILVER ELEGANCE, set de 4, 12 cm, negru, oțel, Guardini GD71204SEVEE
Formă rotundă de tort XBAKE 26 cm, albastru, oțel, Guardini
86 lei
GD10426PBSGNAM
Formă pentru tort SILVER ELEGANCE 24 x 24 cm, negru, oțel, Guardini GD74524SEGNAM
Foaie de copt SILVER ELEGANCE 40 x 35 cm, negru, oțel, Guardini GD73735SEGNAM

Tăvi de copt - un must-have pentru toți cei care au o poftă de dulce

Care sunt tipurile de forme de tort disponibile pe Kulina?

O tavă de tort de înaltă calitate este jumătate din bătălie atunci când vine vorba de coacerea unui tort grozav pentru o petrecere de aniversare sau o cină de sâmbătă. De ce? Tăvile de tort de calitate superioară conduc căldura în mod uniform, astfel încât tortul să fie copt perfect. Acestea oferă, de asemenea, acoperiri antiaderente care facilitează scoaterea cu ușurință a prăjiturii din tavă.

Tăvile de copt oferite pe Kulina sunt fabricate de mărci specializate în coacere, cum ar fi de Buyer, Lekue, Nordic Ware și Revol. Accesoriile lor de copt garantează succesul și sunt fabricate din diferite materiale, cum ar fi aluminiu, oțel, silicon, ceramică sau metal emailat. Alegerea materialului depinde de preferințele dumneavoastră și de tipul de tort pe care doriți să îl coaceți. Și ce prăjituri poți cumpăra cu ajutorul cuptoarelor Kulina?

Tăvile de copt disponibile pe Kulina includ:

Cum să vă pregătiți tigăile de copt pentru utilizare?

Chiar dacă tava de copt are un strat antiaderent, poate fi util să pregătiți formele de tort înainte de a pune aluatul în tavă. Există două proceduri simple pentru a vă pregăti tava de tort.

  • Ungeți tava

Aceasta este cea mai populară metodă pentru a da tăvilor de tort o suprafață netedă care să reziste la lipire. Pentru a vă unge tigaia, puteți folosi pur și simplu niște unt și pesmet.

  • Folosiți hârtie de copt

Această tehnică poate contribui la asigurarea faptului că prăjitura alunecă din tavă după coacere, fără să se lipească de ea.