Decorarea tortului

6 articole în total
Tăietori de biscuiți, set de 3 bucLékué
114 lei –7 %
105 lei
LKE0200103SURM017
Decupator pentru fursecuri ANIMAL 23,5 cm, verde, Lékué
60 lei –13 %
52 lei
LKE0200150V10M017
Decupatoare pentru fursecuri de Crăciun, set cadou, Lékué
101 lei
LKE3000095SURM017
Decupator pentru fursecuri CHRISTMAS TREE, 27 cm, verde, Lékué
59 lei –5 %
LKE0200180V13M017
Decupator pentru fursecuri SNOWFLAKE, 23,5 cm, albastru, Lékué
59 lei –5 %
LKE0200170Z11M017

Arta de a vă decora prăjiturile

De ce am nevoie pentru decorarea torturilor?

Decorarea torturilor este o artă, dar pe lângă abilitățile manuale și creativitatea, aveți nevoie și de câteva instrumente pentru a vă putea decora frumos torturile.

 • Cookie-uri Cutter
 • Un tăietor de prăjituri este un instrument pentru a tăia forme creative din aluatul de prăjituri. În funcție de mărime și de design, vă permit să decupați forme de prăjituri unice sau mai multe forme identice, reprezentând stele, fulgi de zăpadă, pomi de Crăciun etc. Tăietorile pentru prăjituri sunt adesea fabricate din metal sau plastic și uneori au mânere care facilitează împingerea și tăierea precisă a formelor. După ce prăjiturile sunt coapte și când se răcesc, puteți începe să le decorați.

 • Pungi de pipetaj
 • Manșoanele de cofetărie sunt o piesă necesară a echipamentului de decorare a tortului dacă intenționați să vă împodobiți tortul. Punga de pipeta este un recipient de formă conică sau triunghiulară din pânză, plastic, hârtie etc., care se strânge cu mâna și se utilizează în diverse scopuri pentru a împinge elemente semisolide printr-o mică deschidere la un capăt, care este adesea echipată cu o duză.

  • Duze de glazură

  Vă puteți glazura prăjiturile cu o gamă largă de modele frumoase datorită disponibilității duzelor de glazură într-o varietate de dimensiuni și forme. Perfecte pentru a pune glazură regală pe torturile de sărbătoare, pentru a învârti crema de unt pe cupcakes și pentru a adăuga detalii la designul dvs., duzele de glazură sunt montate pe sacul de pipeta. Duzele de glazură sunt disponibile într-o varietate de modele, inclusiv duze în formă de coșuleț, stea, rotund, floare și frunze, printre altele.

  • Spatule pentru glazură și decorare

  Spatule de decorare înguste, flexibile și lungi pentru a întinde uniform glazura pe tort

  Pe Kulina, puteți obține diferite accesorii pentru decorarea prăjiturilor de la producători precum de Buyer și Lékué, disponibile într-o varietate de culori și materiale.