Tigăi din oțel de Buyer
Tigăi franceze din oțel carbon
pentru întreaga viață
de Buyer — tigăi emblematice din oțel, încă din 1830
Brandul francez de Buyer a stăpânit cu adevărat arta producției de tigăi. O tigaie din oțel carbon „îmbătrânește ca vinul” și cu cât este folosită mai mult și mai des, cu atât dobândește proprietăți mai bune.

Natural neaderente
Oțelul carbon devine neaderent prin utilizare. Stratul întunecat de pe suprafață este exact ceea ce căutați. De obicei, puteți șterge tigaia cu un prosop de hârtie după gătit, un strat subțire de ulei va ajuta doar la conservarea acesteia.

Rumenire optimă
Oțelul conduce căldura perfect, în mod uniform. În același timp, este fermă și stabilă, așa că nu se umflă în centru în timp, precum tigăile ușoare neaderente. Fripturile și clătitele dvs. vor fi întotdeauna perfect gătite pe toată suprafața.

100% natural
Fabricat din 99% fier și 1% carbon, oțelul este un material 100% natural. Tigăile sunt echipate cu un strat protector de ceară de albine organică. Sunt un produs ecologic, reciclabil, cu o durată de viață lungă.

Feluri de mâncare delicioase
O tigaie cu strat neaderent nu poate face acest lucru - reacția de rumenire. Pe oțel sau fontă, carnea se prăjește rapid. La suprafață se formează o crustă gustoasă, iar sucul cărnii rămâne la interior. Prăjit la exterior și suculent la interior = un fel de mâncare mult mai gustos.
„Tăvile de Buyer sunt tradiție franceză sută la sută. Nituitul și controlul se fac în continuare manual. Ceara de albine cu care sunt protejate din fabrică provine de la albinele din stupii de lângă fabrică. Oțelul carbon se comportă ca o tavă antiaderentă după ardere, și este un material pur natural și inofensiv pentru sănătate. Și să faci clătite franțuzești într-o tavă făcută manual de un francez are cu adevărat farmecul său. :-)“
Antonín Štětina, director Kulina.