Tigaie pentru clătite 24 cm, oțel, de Buyer

Cod: DB530324
Marcă: de Buyer
146 lei –25 %
Tigaie pentru clătite 24 cm, oțel, de Buyer
146 lei –25 % 109 lei
În stoc (11 buc.)

Tigaie pentru crepe by De Buyer are un diametru de 24 cm și o jantă joasă. Tigaia este fabricată din fier de înaltă calitate, care este durabil, puternic și are un strat anticoroziv. Mânerul cu formă ergonomică asigură o prindere confortabilă și sigură.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DESCRIERE

Tigaie pentru crepe de la producătorul francez De Buyer are un diametru de 24 cm și un mâner ergonomic cu o "curbă franceză" pentru o manevrare sigură și confortabilă. tigaie pentru clătite este perfect pentru prepararea clătitelor tradiționale, crocante, dar pufoase. Marginea joasă a tigăii facilitează întoarcerea clătitelor și servirea lor în mod convenabil. Tigaia poate fi folosită pe toate tipurile de aragazuri, inclusiv pe cele populare cu inducție, dar este rezistentp doar la temperaturi moderate.

Această tigaie pentru clătite este fabricată din fier de înaltă calitate care conduce excelent căldura, făcând ca prepararea clătitelor să fie rapidă, ușoară și economică. Tigaia are o nuanță negru-albastru, care se datorează tratamentului de suprafață numit oxidare a fierului, care protejează tigaia împotriva coroziunii. Tigaie pentru crepe DeBuyer are o conductivitate termică excelentă, este robustă și are o durată de viață foarte lungă. Nu este posibilă spălarea în mașina de spălat vase, iar tigaia necesită o îngrijire specială pentru a-și păstra proprietățile unice. Folosiți tigaia numai pe un aragaz care să corespundă diametrului fundului tigăii. Și înainte de a o folosi pentru prima dată, citiți instrucțiunile și sfaturile practice din această descriere pentru a învăța cum să aveți grijă de tigaie în mod corespunzător.

SPECIFICAȚII

Diametru: 24 cm

Diametrul părții inferioare: 19 cm

Înălțime: 1,7 cm

Lungime: 43,5 cm (inclusiv mânerul)

Grosimea peretelui: 2 mm

Greutate: 0,93 kg

Material: fier

Culoare: albastru-negru

Garanție: 2 ani

Țara de fabricație: Franța

AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE

plus

Tigaie pentru crepe este fabricat din fier de înaltă calitate, care conduce excelent căldura.

Suprafața tăvii este oxidată, ceea ce previne coroziunea.

Pregătirea clătitelor este foarte ușoară cu această tigaie.

Tigaia are un mâner ergonomic pentru o prindere sigură și confortabilă

minus

Tigaie pentru crepe este foarte greu, dar acest lucru este echilibrat de calitatea materialului utilizat.

Tigaia necesită o îngrijire specială pentru a-și păstra proprietățile excelente.

SFATURI PRACTICE

Potrivite pentru aragazuri pe gaz, electrice, ceramice și cu inducție, dar numai la temperaturi moderate

Potrivit pentru cuptor: NU

Se poate spăla în mașina de spălat vase: NU

Pentru aragazurile electrice, vă recomandăm să setați cadranul de temperatură la un nivel mai ridicat și apoi să îl coborâți la un nivel care să mențină doar temperatura selectată atunci când este atins tipul de încălzire (temperatura) dorit. Diametrul fundului cratiței trebuie să fie egal cu diametrul ochiului de aragaz.

Pentru aragazurile cu gaz, este o idee bună să folosiți un ochi cu diametrul corespunzător, care poate fi ușor (cu 2 cm) mai mic decât diametrul fundului cratiței sau să folosiți un difuzor de flacără.

Alegerea adecvată a diametrului cratiței și a diametrului plitei este avantajoasă și din motive energetice (economie de energie). Din cauza numărului mare de tipuri de surse de căldură, acesta este doar un sfat și nu un ghid exact.

CURĂȚARE ȘI DEPOZITARE

Spălați tigaia în apă caldă cu un burete. Nu lăsați tigaia înmuiată. Dacă mâncarea se lipește de tigaie, folosiți un burete. Nu folosiți detergenți. A nu se introduce în mașina de spălat vase. Pentru a preveni oxidarea, frecați-o întotdeauna cu puțin ulei de gătit și uscați-o cu o cârpă absorbantă.

DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat. Nu folosiți detergenți și nu puneți în mașina de spălat vase. Potrivit pentru toate sursele de căldură, inclusiv pentru inducție (la inducție numai cu atașament)

USE

Preîncălziți folosind o cantitate mică de grăsime.

ÎNGRIJIRE

Se toarnă apă în tigaie și se fierbe până când se eliberează orice murdărie din timpul gătitului, se clătește cu apă caldă și se șterge, ungându-se cu o cantitate mică de ulei.

Tigaie din oțel și inducție:

Oțelul (fierul) este un conductor de căldură foarte reactiv și, prin urmare, capacitatea sa de încălzire prin inducție este excepțională. Prin urmare, vă rugăm să respectați următoarele instrucțiuni privind aragazul cu inducție:

  • nu utilizați puterea maximă. Chiar și puterea mai mică pe inducție este suficientă pentru o prăjire excelentă.
  • nu utilizați funcția booster (pornire rapidă a încălzirii)
  • nu supraîncălziți tigaia dacă este goală

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi pentru clătite franțuzești
Greutate: 0.93 kg
Material: Oțel
Dimensiune: 24 cm
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Tigaie pentru clătite
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: