Ciocane pentru carne

3 articole în total
Ciocan pentru carne PROFI PLUS 34 cm, WMF
233 lei –8 %
214 lei
WM1873086040
Ciocan de carne PRO, din oțel inoxidabil, Zwillin
297 lei
ZW37160039
Ciocan pentru carne GOOD GRIPS 25 cm, negru, plastic, OXO
88 lei
OXO11285000

Ciocănele pentru carne - cel mai bun instrument pentru a vă frăgezi carnea

Care este scopul de a bate carnea?

Ciocănitul cărnii este o metodă de gătire care presupune folosirea unui ciocan sau a unui cui pentru a înmuia, aplatiza și frăgezi carnea. Principalul obiectiv al tocatului cărnii este de a descompune fibrele musculare și țesutul conjunctiv, rezultând o carne mai delicată și mai digerabilă. Această metodă funcționează foarte bine în special cu cărnurile mai tari, dar toate tipurile de carne pot fi înmuiate cu un înmuieretor de carne, în funcție de rețetă.

Baterea cărnii ajută, de asemenea, la aplatizarea și uniformizarea cotletelor de carne, asigurându-se că acestea se gătesc sau se prăjesc consistent. Acest lucru este deosebit de important atunci când gătiți carnea la grătar sau la tigaie, deoarece asigură o gătire uniformă a cărnii, fără să se ardă sau să se usuce la exterior.

În cele din urmă, baterea cărnii este o tehnică utilă pentru a spori aroma și textura bucăților de carne tare și vă poate ajuta să gătiți cu o mai mare uniformitate.

Care sunt diferențele dintre un ciocănitor de carne și un întinzător?

O mașină de bătut carne și un întinzător de carne sunt ambele folosite pentru a pregăti carnea, dar au scopuri ușor diferite.

O mașină de bătut carne poate fi caracterizată de o suprafață plană și robustă. Este utilizat în principal pentru aplatizarea și subțierea cărnii. Sarcina principală a unui ciocănitor de carne este de a uniformiza grosimea cărnii, făcând-o mai subțire și mai fragedă, asigurând în același timp o gătire uniformă.

Un ciocan pentru carne sau un înmuietor de carne este un tip de ciocan cu un mâner lung și un cap cu două tipuri de suprafețe - o suprafață plană și o suprafață cu dinți pentru a înmuia și rupe fibrele aspre dintr-o felie de carne pentru a o face mai fragedă și mai ușor de mestecat. Procesul de frăgezire a cărnii poate fi benefic în special pentru tipurile de carne mai dure, cum ar fi friptura sau friptura, care pot fi dificil de preparat astfel încât să rezulte o bucată de carne umedă și fragedă.

În concluzie, un ciocan de carne este folosit mai ales pentru a aplatiza carnea, în timp ce un întinzător de carne este folosit pentru a dizolva fibrele dure și a face carnea mai fragedă.

Puteți, de asemenea, să răsfoiți și celelalte instrumente culinare pe care le avem disponibile la Kulina, cum ar fi mașini electrice de tocat carne, tigăi pentru grătar, tigăi universale pentru prăjit și termometre pentru alimente.