Albastră Colecție Revol

7 articole în total
Cană espresso NO.W 80 ml, albastru, REVOL
139 lei
RV654629
Farfurie pentru cină EQUINOXE 26 cm, albastru, Revol
304 lei
RV650423
Farfurie pentru desert EQUINOXE 24 cm, albastru, REVOL
278 lei
RV650432
Cana NO.W 200 ml, albastru, REVOL
91 lei
RV654632
Platou de servit EQUINOXE 32,5 x 15 cm, albastru cer, REVOL
206 lei
RV649568
Farfurie pentru desert EQUINOX 21,5 cm, albastru cer, REVOL
151 lei
RV649496
Recipient pentru cremă NO.W 100 ml, glazură albastră, REVOL
68 lei
RV655083

Porțelanul Revol de culoare albastră captează esența eleganței și a rafinamentului. Această colecție captivantă îmbunătățește fără efort experiența dvs. culinară, fiind un accesoriu distins pentru ansamblul dvs. de veselă.

Fiecare piesă de porțelan Revol în culoarea albastră este meticulos lucrată pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și măiestrie. Acest angajament asigură faptul că colecția dvs. nu numai că arată rafinat, dar rezistă și la testul timpului, devenind o parte prețioasă a tradițiilor dvs. culinare.

Nuanța albastră senină a acestei colecții emană un sentiment de liniște și stil. Fie că găzduiți o cină formală sau vă bucurați de o masă casual, porțelanul Revol în albastru pregătește terenul pentru momente memorabile de luat masa cu farmecul său atemporal.

Această colecție oferă o gamă versatilă de opțiuni, de la farfurii de cină și boluri pentru paste făinoase până la cești de ceai și farfurii. Amestecați și asortați pentru a crea un set de masă personalizat care să vă reflecte gusturile unice sau optați pentru seturi coordonate pentru un aspect armonios.

Curățarea și întreținerea porțelanului Revol în albastru se face fără efort. Suprafața netedă, rezistentă la pete, este ușor de curățat, asigurându-vă că vesela rămâne impecabilă chiar și în cazul unei utilizări regulate.

Fie că sunteți un animator experimentat care dorește să își impresioneze oaspeții sau cineva care apreciază măiestria fină, porțelanul Revol în albastru este o alegere contemporană și versatilă. Designul său impecabil, durabilitatea și estetica liniștitoare îl fac un accesoriu esențial pentru colecția dvs. de mese.