Tigăi pentru sotat

26 articole în total
Tigaie pentru saute CHOCK B BOIS 24 cm, de Buyer
764 lei –17 %
630 lei
DB878824
Tigaie pentru saute MULTI 24 cm, oțel inoxidabil, Eva Solo
742 lei –6 %
691 lei
ES246524
Tigaie antiaderentă MADURA PLUS 24 cm, Zwilling
423 lei –15 %
356 lei
ZW66290246
Tigaie pentru saute AFFINITY 24 cm, de Buyer
1 056 lei –13 %
909 lei
DB373624
Tigaie pentru saute 24 cm, cupru, Eva Solo
989 lei –6 %
922 lei
ES271011
Tigaie NORDIC KITCHEN 24 cm, cu mâner din lemn, Eva Solo
445 lei –13 %
383 lei
ES280424
Tigaie pentru saute COOK EAT B9223205, 24 cm, Tefal
Outlet
175 lei –20 %
140 lei
TEFB9223205
Tigaie pentru saute MILADY 24 cm, de Buyer
876 lei
DB341124
Sus
Produsele următoare

Tigăi Sauté – cum se deosebesc de tigăile standard și de ce aveți nevoie de ele?

Tigăile adânci numite tigăi sauté sunt un tip special de tigăi cu o suprafață mare și margini înalte, care sunt folosite pentru:

  • sotare,
  • poșare,
  • înăbușire,
  • prăjire în baie de ulei

Construcția unei cratițe adânci, cu margini drepte și înalte, un mâner lung și o suprafață mare de gătit o face o cratiță perfectă pentru a găti ingrediente într-un lichid, pentru a amesteca cantități mai mari de ingrediente, pentru a pregăti mâncăruri într-un singur vas sau diferite tipuri de tocănițe. Din acest motiv, tigaia pentru sărituri este poate cea mai versatilă tigaie pe care o puteți avea în bucătărie – vezi cele mai bine vândute tigăi adânci aici sau citiți cum să alegeți cele mai bune tigăi pentru bucătărie în ghidul nostru complet despre tigăi aici.

Folosind o tigaie cu capac vă ajută să blocați umezeala pentru a găti feluri de mâncare precum curry și tocănițe vă protejează mâncarea împotriva uscării sau arderii și face ca mâncarea să fie mult mai fragedă și mai aromată.

Ce face ca tigaia să fie o tigaie sauté?

  • părți drepte și relativ înalte
  • un fund lat și plat
  • suprafață mare și volum mare pentru rezultate uniforme
  • un mâner lung și un mâner mic suplimentar pe partea opusă, ceea ce facilitează transferul cratiței de la aragaz pe blatul de bucătărie sau pe masă pentru a servi mâncarea direct în cratiță
  • cele mai multe astfel de tigăi au capace care blochează căldura și permit fierberea înăbușită

Care este diferența dintre o sauté tigaie și tigaia bucătarului?

O tigaie de bucătar (numită și "saucier") este un tip special de tigaie adâncă, de sărituri și un hibrid între o tigaie și o oală clasică. Este universală și oferă o suprafață mare de gătit și margini înalte, la fel ca și tigăile adânci, dar are laturile înclinate. Tigăile bucătarului sunt perfecte pentru prăjire, sotare, gătit ouă, prepararea sosurilor și multe altele.

La Kulina vă oferim o gamă largă de tigăi și tigăi de bucătar realizate din materiale de înaltă calitate și oferite de mărci de încredere, cum ar fi de Buyer, Woll, Mauviel sau Eva Solo. Unele dintre ele au o suprafață antiaderentă din titan sau mânere care le fac potrivite pentru utilizarea în cuptor. O tigaie adâncă este unul dintre elementele indispensabile în orice bucătărie, așa că asigurați-vă că investiți într-o tigaie de calitate premium care vă va permite să obțineți rezultate excelente la gătit pentru ani buni.