Tigăi pentru clătite franțuzești

3 articole în total

Tigăi pentru crepe - pentru bucuria de a mânca

Tigăile pentru crepe sunt unelte perfecte pentru toți iubitorii de crepe și fanii micului dejun dulce. O tigaie bună pentru crepe poate fi, de asemenea, un ajutor indispensabil în bucătărie pentru toți părinții copiilor care nici nu vor auzi de altceva decât de crepe la micul dejun (verificați ce tigăi pentru crepe cumpără de obicei părinții pe Kulina și vedeți cele mai bune vânzări din această categorie aici)

Ce este o tigaie pentru crepe?

O tigaie pentru crêpe este o tigaie plată de inspirație franceză care permite prepararea unor crepes delicioase în doar câteva minute. O tigaie pentru prepararea clătitelor se caracterizează de obicei prin:

  • fund rotund, subțire și greu, care asigură o căldură constantă și o gătire uniformă
  • margini puțin adânci
  • suprafață neaderentă
  • mâner lung

Designul plat al tigăii și mânerul lung facilitează întinderea aluatului (de preferință cu un întinzător de clătite) și întoarcerea clătitelor cu o spatulă.

Ce altceva poți găti cu o tigaie pentru crepe?

O tigaie pentru clătite poate fi folosită nu numai pentru a face crepes delicate, clătite, omlete sau tortilla, ci și pentru a rumeni carnea, a găti pește și a sotaia legumele. Dacă alegeți o tigaie sigură pentru cuptor, veți putea extinde și mai mult gama de preparate.

Prin urmare, pe Kulina oferim o gamă largă de tigăi pentru clătite, precum și tigăi pentru omlete din oțel, aluminiu sau fier. Suntem siguri că vă vor ajuta să faceți clătite perfecte și subțiri ori de câte ori aveți chef de ceva dulce sau sărat la micul dejun, prânz sau cină. Printre preferatele noastre se numără legendarele tigăi de fier pentru clătite de la brandul francez de Buyer, care este specializată în crêpes perfecte și tigăi de gătit de înaltă calitate. Tigăile lor sunt potrivite pentru toate tipurile de aragazuri, iar dacă preferați o tigaie pentru crepe oțel pentru clătite, verificați seria Mineral B Element, printre care veți găsi tigăi pentru clătite care vor rezista o viață întreagă.

Nu uitați să verificați și selecția noastră de tigăi pentru clătite, care îi va face pe copiii dvs. și mai fericiți, și citiți aici ghidul nostru complet despre tigăi.