Oală sub presiune VITAQUICK PREMIUM, set de 2 buc, 6 l și 2,5 l, Fissler

Cod: FS622412120700
Marcă: Fissler
2 088 lei
În stoc (6 buc.)

VITAVIT PREMIUM - oala sub presiune cu mâner de siguranță - este sinonimă cu gătitul ușor, sănătos, economic și, mai ales, sigur. Acum, într-un set cu o tigaie sub presiune și inserție pentru abur!

Nu există o modalitate mai bună de a mânca rapid și sănătos decât să gătești într-o oală sub presiune. Dar problema cu cele mai multe oale sub presiune este mânerul lat, care este adesea dificil de prins ferm. Cu toate acestea, mânerul de oală cu buclă VITAVIT PREMIUM este, de asemenea, potrivit pentru mâinile feminine mai mici, forma sa unică cu o gaură previne alunecarea oalei.

În oală, puteți alege dintre două niveluri de gătire de pe coroana de gătit: gătire lentă delicată și gătire rapidă și intensă. Cu toate acestea, puteți alege, de asemenea, funcția de gătit la aburi și puteți folosi trepiedul și inserția perforată pentru a încălzi alimente gata de gătit, pentru a dezgheța ingrediente sau pentru a pregăti legume crocante și colorate sau pește fraged și suculent, de data aceasta folosind doar aburul și nu presiunea. Pe telecomandă veți găsi, de asemenea, simbolul de depresurizare, un mod care declanșează depresurizarea automată și sigură.

Sistemul de semnalizare color al supapei de gătit asigură un control absolut asupra întregului proces de gătit. Semnalele semaforului galben, verde și roșu vă avertizează în mod clar atunci când este atins punctul de fierbere, când este necesar controlul temperaturii sau alimentarea cu energie electrică. Pe mânerul capacului veți găsi un indicator de închidere, care semnalează vizual și acustic faptul că oala este bine închisă. Forma modernă a mânerului permite o manevrare sigură.

Baza perfect plată a Cookstar este potrivită pentru utilizarea pe toate sursele, inclusiv pe inducție. Datorită centrului ncapsulat din aluminiu, căldura este distribuită uniform, iar gătitul este eficient din punct de vedere energetic și al timpului. Suprafața interioară a vasului este perfect netedă și ușor de curățat. Cu ajutorul paharului de măsurare integrat puteți ține evidența numărului de porții pe care le gătiți. Conexiunea dintre fund și pereți este întotdeauna plină cu vasele de gătit Fissler, fără spații goale. Tranziția dintre fund și pereți este rotunjită - o veți aprecia mai ales atunci când amestecați conținuturi dense, când este necesar să urmăriți fără probleme întreaga circumferință a vasului cu aragazul.

În bogatele accesorii VITAVIT veți găsi, de asemenea, un capac din sticlă și oțel inoxidabil, datorită căruia vă puteți transforma oala sub presiune într-o oală de gătit obișnuită în cel mai scurt timp. Încercați friteuza și prăjiți niște cartofi prăjiți crocanți. Toate acestea cu o singură oală de gătit!

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

 • potrivit pentru gătit, prăjit, fiert, fiert înăbușit, dezghețat și conservat cu economie de energie
 • niveluri reglabile de gătire fină, rapidă și cu aburi
 • reduce timpul de gătire cu până la 70%
 • timpii scurți de gătire reduc consumul de energie cu până la 50% - o investiție în vase de gătit care se amortizează singură
 • gătit fără oxigen, puteți vedea și mirosi diferența - culoarea originală distinctivă și aroma naturală a ingredientelor
 • gătire la aburi pentru alimente deosebit de delicate - fără presiune
 • supapă multifuncțională - supapă în trei trepte cu aburire și depresurizare reglabilă
 • oala se depresurizează în siguranță
 • sistem inovator de semnalizare color
 • mânerul capacului poate fi îndepărtat pentru o curățare ușoară (lavabil în mașina de spălat vase fără piese)
 • siguranță maximă: indicație vizuală și acustică de închidere (vizuală și acustică, mâner de siguranță)
 • bază universală cookstar pentru gătit pe toate sursele, inclusiv pe inducție
 • indicator intern de măsurare controlat cu laser - în litri + umplere maximă posibilă pentru materii prime expandabile (impulsuri) și neexpansibile

În set:

 • 6.oală sub presiune de 0 l
 • 2.oală sub presiune de 5 l
 • capac cu supapă
 • inserție de aburire

Informații suplimentare:

 • potrivit pentru toate tipurile de aragazuri, inclusiv cele cu inducție

Parametri suplimentari

Categorie: Oale sub presiune
Greutate: 5.01 kg
Culoare: Argintiu
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 22 cm
Volum: 6,0 l, 2,5 l
Număr bucăți: 2 buc
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Oală sub presiune
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: