Săpuniere

11 articole în total
Suport pentru săpun SONO, alb, Blomus
114 lei
BM66292
Suport pentru săpun SONO, negru, Blomus
114 lei
BM66293
Suport pentru săpun SONO, gri închis, Blomus
114 lei
BM66286
Tavă pentru depozitarea obiectelor mici SONO, 19 cm, negru, Blomus BM66278
Suport pentru săpun SONO, alb, Blomus
124 lei
BM66277
Suport pentru săpun SONO, gri deschis, Blomus
111 lei –9 %
101 lei
BM66288
Suport pentru săpun SONO, gri deschis, Blomus
111 lei –9 %
101 lei
BM66289
Tavă pentru depozitarea obiectelor mici SONO 19 cm, crem, Blomus BM69060

Suporturi pentru săpun - un mod tradițional de a depozita un săpun

O suport pentru săpun este o farfurie sau un recipient mic, de obicei din plastic, ceramică, sticlă sau metal, care este folosit pentru a ține un săpun. Săpunul este așezat deasupra vasului, iar vasul este de obicei ținut în apropierea unei chiuvete sau a unei căzi de baie. Vasele de săpun sunt simple, ieftine și ușor de utilizat, dar se pot murdări în timp și trebuie curățate pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor.

Diferențele dintre un suport pentru săpun și un distribuitor de săpun

Pe de altă parte, un distribuitor de să pun este un dispozitiv care distribuie săpun lichid sau spumă. Distribuitoare de săpun pun sunt de obicei fabricate din plastic sau metal și pot avea un buton sau un mecanism cu senzor fără atingere pentru a elibera săpunul. Distribuitoare de săpun sunt populare în toaletele publice și în alte spații comerciale, deoarece pot contribui la reducerea răspândirii germenilor și fac spălarea mâinilor mai convenabilă. Distribuitoare de săpun pun pot fi reumplute cu săpun după cum este necesar și sunt ușor de întreținut.

Pe scurt, deși atât săpunierele, cât și distribuitoare de săpun pun au același scop de bază, acela de a ține săpunul, acestea diferă în ceea ce privește designul, mecanismul și funcționalitatea lor. Farfuriile de săpun sunt cele mai bune pentru a ține săpunul în formă de bară, în timp ce distribuitoare de săpun pun sunt potrivite pentru a distribui săpun lichid sau spumă.

Pe site-ul Kulina puteți găsi săpuniere de înaltă calitate de la producători renumiți precum Blomus, Brabantia, și Eva Solo. De asemenea, puteți face cumpărături pentru alte necesități suplimentare pentru baie, cum ar fi suporturi pentru periuțe de dinți, suporturi pentru hârtie igienică și distribuitoare de săpun pe site-ul nostru.

Care sunt tipurile de săpuniere disponibile pe Kulina?

Există mai multe tipuri de săpuniere disponibile în magazinul nostru online, inclusiv:

  • Săpuniere de blat: Acestea sunt disponibile în mai multe materiale, inclusiv ceramică, sticlă și metal, și sunt făcute pentru a fi așezate pe blatul sau dulapul din baie.
  • Suporturi de săpun montate pe perete: Săpunierele montate pe perete sunt o alegere minunată dacă nu aveți mult spațiu pe tejghea, deoarece sunt făcute pentru a fi fixate pe perete.
  • Săpuniere drenabile: Acestea sunt proiectate cu fante sau găuri pe fund care permit scurgerea apei de pe săpun, menținându-l uscat.
  • Săpuniere fără scurgere: Nu există deschideri sau găuri de scurgere în aceste boluri rezistente. Chiar dacă s-ar putea să nu fie eficiente pentru a vă menține săpunul uscat, acestea ar putea fi o alegere bună dacă vă place un aspect mai convențional.

Care sunt beneficiile utilizării unui suport pentru săpun?

Câteva dintre avantajele utilizării unui suport pentru săpun sunt prezentate mai jos:

  • Menține uscăciunea săpunului: O suport pentru săpun permite săpunului să se usuce la aer între utilizări, prelungind durata de depozitare a săpunului și împiedicând formarea de săpun moale.
  • Elimină spuma de săpun: Săpunul poate lăsa în urmă o acumulare de spumă de săpun pe suprafețe atunci când este lăsat să se odihnească într-o atmosferă umedă, umedă. O suport pentru săpun ajută la evitarea acestui lucru, ținând săpunul departe de suprafețe și permițându-i acestuia să se usuce.
  • Igienic: O suport pentru săpun ajută la menținerea curățeniei prin prevenirea formării de bacterii și germeni pe săpun. Este posibil ca germenii să se dezvolte pe săpunul care a fost lăsat într-un mediu umed. Păstrarea săpunului curat și igienic este mai ușoară dacă folosiți o suport pentru săpun.
  • Aspect frumos: Suporturile pentru săpun sunt disponibile într-o gamă largă de forme și stiluri, astfel încât puteți alege unul care să se potrivească cu decorul băii dvs. și să dea zonei o notă elegantă.