Capac pentru oală PROFI COLLECTION 24 cm, Fissler

Cod: FS08310624600
Marcă: Fissler
309 lei
În stoc (1 buc.)

Capac din sticlă cu mânere din oțel inoxidabil pentru vasele de gătit Fissler Profi Colection® cu un diametru de 24 cm. Chiar și cel mai perfect produs are uneori nevoie de piese de schimb, iar cele mai bune sunt, desigur, cele originale.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Fissler original pro collection® cookware - făcut de profesioniști pentru profesioniști . Cu un material robust din oțel inoxidabil și un capac greu și bine fixat, acesta este genul de ustensile de gătit pe care îl veți găsi în orice bucătărie profesională. Cerințele din ce în ce mai mari față de echipamentele de bucătărie au fost un semnal clar pentru a crea o serie de ustensile de gătit profesionale.

 • Gătit cu apă minimă!
 • Prelucrare tehnică de înaltă calitate
 • Design robust de vase de gătit profesionale
 • Aspect semi-mat din oțel inoxidabil 18/10
 • Rezistent la uzură, rezistent la zgârieturi și apă și rezistent la amprente
 • Conductivitate termică excelentă pentru gătit eficient din punct de vedere energetic datorită centrului de aluminiu
 • Capac de sticlă perfect adaptat
 • Capac cu curbă internă - pentru alimente suculente - Funcția Condensate-plus
 • Mânere spațioase care rămân reci
 • Mânere confortabile și spațioase din oțel inoxidabil - nu mai este nevoie de un mâner de oale
 • Margine mai largă și curbată pentru o turnare curată, fără picurare
 • Scală de măsurare internă integrată
 • Baza CookStar potrivită pentru toate sursele de căldură, inclusiv pentru inducție
 • Poate fi folosit în cuptor / cu capac până la 180°C
 • În condiții de siguranță în mașina de spălat vase
 • Premii pentru design și calitate KitchenInovation of the year 2008, iF design award China 2008
 • Garanție extinsă 10 ani

Setul de oale cu capace de sticlă este un set de bază de vase de gătit, pe care îl puteți extinde treptat cu alte tipuri de vase din această serie - adăugați un wok, tigăi sau vase de copt și gătitul devine distractiv!

Oala profesională Original Pro Collection® este fabricată din oțel inoxidabil 18/10 (18% crom, 10% nichel, 72% oțel), foarte ușor de curățat, igienică și extrem de rezistentă la coroziune. Suprafața semi-mată este perfect netedă și rezistă la amprente și pete de apă. Mânerele rămân reci pe tot parcursul procesului de gătit. Conceptul lor este cu adevărat generos - chiar și atunci când lucrați rapid, veți găsi rapid o prindere optimă și sigură, iar mâinile dvs. vor sta departe de corpul oalei, astfel încât nu există riscul de arsuri.

Designerii s-au concentrat pe forma capacului. De ce să nu ridicăm nivelul gustului final printr-un detaliu simplu? Curbura internă a capacului ajută aburul condensat să se întoarcă în oală - făcând mâncarea mult mai suculentă și fierberea mai naturală. Capacul robust se potrivește bine pe marginea oalei - gătitul este foarte eficient din punct de vedere al timpului și al energiei și, mai ales, puteți găti cu un minim de apă, deoarece cantitatea de apă este ajutată de condensare. Datorită capacului din sticlă, veți avea întotdeauna control vizual asupra alimentelor.

Baza perfect plată CookStar este potrivită pentru utilizarea pe toate sursele, inclusiv pe inducție. Datorită centrului ncapsulat din aluminiu, căldura este distribuită uniform, iar gătitul este eficient din punct de vedere energetic și al timpului. Suprafața interioară a vasului este perfect netedă și ușor de curățat. Cu ajutorul paharului de măsurare integrat puteți ține evidența numărului de porții pe care le gătiți. Conexiunea dintre fund și pereți este întotdeauna plină cu vasele de gătit Fissler, fără spații goale. Tranziția dintre fund și pereți este rotunjită - o veți aprecia mai ales atunci când amestecați conținuturi dense. Există o gamă largă de dimensiuni și tipuri care formează gama completă Fissler original pro collection®. Dacă doriți să îi încântați pe cei dragi, nu le veți oferi doar vase de gătit de cea mai bună calitate, ci și posibilitatea de a începe să gătească ca un chef!

Sfaturile noastre pentru gătit eficient din punct de vedere energetic: trebuie să găsiți nivelul potrivit de intensitate a încălzirii. Alimentele din interiorul oalei trebuie gătite doar ușor, cu puțini aburi care să iasă. Prea mult abur semnalează necesitatea de a reduce temperatura! Baza CookStar vă permite să opriți aragazul înainte ca mâncarea să fie gătită - profitați din plin de acumularea mare de căldură a centrului din aluminiu! Alegeți întotdeauna dimensiunea vaselor de gătit în funcție de cantitatea de ingrediente cu care lucrați. Dacă rețeta o permite, folosiți întotdeauna un capac - timpul de gătire va fi redus semnificativ.

La fiecare 3 secunde, 1 produs Fissler este vândut în întreaga lume!

Fissler GmbH este cel mai mare producător de ustensile de uz casnic și de bucătărie din Germania . Acesta operează pe toate continentele lumii, în peste 80 de țări, prin intermediul birourilor sale de vânzări. Eticheta "Superbrand din Germania" plasează pe bună dreptate Fissler printre cele mai influente brandy-uri. O concentrare puternică pe inovație și dezvoltare , care se întinde pe parcursul mai multor decenii, contribuie în mod corect la realizarea unor produse care vă permit să experimentați procesele tehnologice adesea plictisitoare într-un mod jucăuș și nou . În fiecare an, clienții așteaptă cu nerăbdare noi produse care să îi distreze. Fissler este un pionier al noilor tendințe, după cum o dovedesc numeroasele brevete și premii pentru design. De asemenea, merită menționat managementul de control, care se desfășoară pe parcursul întregului proces de producție în conformitate cu standarde stricte. Tehnologiile moderne de producție și noile instrumente de inspecție garantează cea mai înaltă calitate. De peste 170 de ani, Fissler se bazează pe 3 piloni cheie - know-how tehnologic, producție perfectă și o mare putere de inovare . Toți cei 700 de angajați au un singur obiectiv în minte - un produs adaptat la nevoile clientului. Gătitul trebuie să ne încânte clienții! Fabricat în Fissler (Germania)

Parametri suplimentari

Categorie: Capace pentru oale, Capac Fissler
Greutate: 0.78 kg
Material: Sticlă
Dimensiune: 24 cm
Tip produs: Capac
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: