Prosoape de mâini

5 articole în total
Prosop de baie CARO, 50 x 100 cm, negru, Blomus
144 lei
BM66308
Prosop de baie CARO 50 x 100 cm, alb, Blomus
144 lei –18 %
118 lei
BM66305
Prosop pentru mâini CARO 30 x 30 cm, crem, Blomus
89 lei
BM69006
Prosop pentru mâini CARO, 30 x 30 cm, taup, Blomus
89 lei
BM69007
Prosop pentru mâini CARO 30 x 30 cm, gri-negru, Blomus
89 lei
BM69005

Prosoape de mână - adăugați o notă de lux în baie

Ce sunt prosoapele de mână?

Prosoapele de mâini sunt un obiect mic, dar esențial, folosit în baie sau în bucătărie. Aceste prosoape sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și modele și sunt destinate să fie folosite pentru a vă usca mâinile după ce le spălați. Un prosop pentru mâini este esențial pentru a vă menține mâinile curate și uscate, precum și pentru a limita transmiterea bolilor și a germenilor. La Kulina, am ales cu grijă cele mai bune prosoape de la producători de renume precum Blomus și Hübsch.

Cum îmi îngrijesc prosoapele de mână?

Indiferent dacă aveți o familie sau locuiți singur, este esențial să aveți grijă de prosoapele de mână. În timp ce aveți obiceiul de a vă spăla prosoapele de baie o dată pe săptămână sau două, s-ar putea să uitați să vă spălați frecvent prosoapele de mână, ceea ce le poate face să-și piardă treptat moliciunea și prospețimea pufoasă.

Pentru a evita mirosurile nedorite sau acumularea de bacterii pe prosoapele de mâini, este recomandat să le spălați frecvent, de preferință o dată pe săptămână sau mai des. Depinde de numărul de membri ai familiei. Rețineți că trebuie să folosiți doar detergent delicat la spălare, deoarece utilizarea unor substanțe chimice mai puternice, cum ar fi înălbitorul sau balsamurile de rufe, poate duce la scăderea ratei de absorbție a fibrelor.

Care este cel mai bun material pentru un prosop pentru mâini?

Identificarea prosoapelor de înaltă calitate necesită luarea în considerare mai mulți factori, inclusiv dimensiunea, culoarea și, cel mai important, materialul și densitatea fibrelor. Deși la fabricarea prosoapelor de mâini se folosesc o varietate de materiale, bumbacul este considerat în mod obișnuit ca având cea mai bună calitate datorită moliciunii, absorbției și durabilității sale.

Bumbacul este o țesătură suplă în mod natural, care este plăcută și confortabilă pe piele, ceea ce o face perfectă pentru a fi folosită ca prosop pentru mâini. De asemenea, sunt rezistente la spălări și uscări repetate, fără a-și pierde calitatea. Prosoapele de mână din bumbac sunt, de asemenea, destul de absorbante, astfel încât umezeala de pe mâini poate fi rapid absorbită de acestea. Acest lucru îl face perfect pentru a fi folosit ca prosop pentru mâini mâini, deoarece vă usucă eficient mâinile și oprește răspândirea bacteriilor.

Pentru alte lenjerii de baie, vă rugăm să consultați colecția noastră de prosoape de baie și covorașe de baie.