Pahare aperitive

6 articole în total
Pahare BOSSA NOVA, set de 12, transparente, Nachtmann
359 lei
NM102710
Pahare HIGHLAND, set de 12, transparente, Nachtmann
369 lei
NM101754
Pahare NOBLESSE, set de 18, transparente, Nachtmann
499 lei
NM101764

Pahare lungi pentru băuturi - un pahar care vă permite să sorbiți băutura cu stil

Ce este un pahar înalt pentru băuturi?

Paharele de băutură lungi, denumite uneori pahare highball, sunt pahare înalte - de obicei cu o capacitate de 300 ml - cu laturi drepte și o bază plată sau cu picior. Paharele de băutură lungi sunt adesea folosite pentru a servi cocktailuri mixte care includ o proporție mai mare de amestecuri nealcoolice , cum ar fi sifon, apă tonică sau suc și o proporție mai mică de băuturi alcoolice, cum ar fi gin, vodcă sau whisky.

Își iau numele de la popularul long drink finlandez - lonkero, care este o băutură mixtă preparată în mod tradițional din gin și suc de grapefruit.

Ce băuturi puteți servi în pahare de băutură lungi?

O varietate de cocktailuri mixte sunt servite în pahare lungi de băutură. Vodka Tonic, Gin și Tonic, Whiskey Tonic și Tequila Tonic, The Screwdriver, Whiskey Ginger, Tequila Sunrise, Bloody Mary, Rum și Coca-Cola sunt doar câteva dintre exemplele bine cunoscute.

Mulți oameni folosesc paharele de băutură lungi ca pahare de apă și le folosesc pentru a servi apă, sucuri sau smoothie-uri.

La Kulina, puteți achiziționa pahare lungi pentru băuturi care sunt rafinat lucrate și sculptate. Selectăm cei mai buni producători pentru colecția noastră, cum ar fi Eva Solo. Verifică-ne!

Care este diferența dintre un pahar de pahar pentru cocktail și un pahar înalt pentru băuturi?

În afară de formă, principala diferență între un pahar pentru cocktail și un pahar înalt pentru băuturi este volumul. Deoarece un long drink este o băutură răcoritoare cu un conținut relativ scăzut de alcool, preparată prin adăugarea unei cantități mari de gheață, suc de fructe sau alte băuturi (cola, tonic, apă minerală), are o capacitate mai mare.