Tigaie antiaderentă cu gură de scurgere Ultimate G2687772, 26 cm, Tefal

Cod: TEFG2687772
Marcă: Tefal
313 lei
În stoc (10 ks)

Încălzire, prăjire, amestecare, sotare, servire, spălare, reîncălzire. Gătitul va fi greu! Și de aceea marca Tefal a creat gama de vase de gătit Ultimate, concepută să dureze. Tigaia Ultimate Multi-Purpose va fi aliatul tău de încredere în fiecare sesiune de gătit, datorită suprafeței sale antiaderente extra durabile din titan, care durează de până la trei ori mai mult decât suprafața standard Tefal Titanium, și tehnologiei de inducție Thermo-Fusion™+ pentru o gătire rapidă și uniformă.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Diferențe extreme de temperatură, unelte aspre, curățare abrazivă la nesfârșit. Ustensilele de gătit sunt supuse unor lovituri de-a lungul vieții. De aceea, marca Tefal și-a folosit toate cunoștințele pentru a proiecta o tigaie multifuncțională care va avea o durată de viață extrem de lungă: Ultimate.

Cu o formă deosebit de adâncă, ideală pentru rețete delicioase de stir-fry, această tigaie multifuncțională are o suprafață de titan foarte rezistentă, întărită cu particule de titan pentru a oferi o funcție antiaderentă care durează de până la trei ori mai mult*. Tigaia se mândrește cu cea mai recentă inovație în materie de inducție, Thermo-Fusion™+, care asigură, de asemenea, o conducere rapidă și uniformă a căldurii pentru o gătire uniformă a alimentelor. Toate acestea sunt combinate cu tehnologia Thermo-Signal™, care indică temperatura de pornire ideală pentru o prăjire perfectă și mâncăruri pline de savoare. Bucurați-vă de ore întregi de gătit fără să vă faceți griji că vă veți deteriora vasele de gătit cu gama Ultimate.

*Comparativ cu standardul Tefal Titan.

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi universale
Greutate: 1.21 kg
Material: Aluminiu
Dimensiune: 26 cm
Caracteristici: Potrivit pentru cuptor
Tip produs: Tigaie universală
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: