Lumânare parfumată I AM TRASH, Etat Libre d'Orange

Cod: ELDLFD200B
Ofertă Outlet
241 lei –25 %
Lumânare parfumată I AM TRASH, Etat Libre d'Orange
241 lei –25 % 180 lei
În stoc (6 ks)

Mărcile franceze sunt cunoscute pentru gustul lor rafinat, mai ales atunci când vine vorba de moda de lux sau de parfumuri. Acum, imaginați-vă o lumânare creată de o parfumerie franceză pasionată, cu ambiția de a depăși ceea ce este interzis și de a încălca regulile. Vrei să știi cum miroase acest tip de lumânare parfumată?

Încercați lumânarea LES FLEURS DU DECHET - I AM TRASH de la Etat Libre d'Orangerose. Lumânarea a fost realizată pe baza unuia dintre cele mai populare parfumuri ale brandului cu același nume, despre care se spune că este „cel mai dorit parfum făcut din ceea ce nu e dorit" și care poartă un mesaj universal: chiar și ceea ce este murdar poate reflecta frumosul. Notele sale principale sunt măr, portocală amară, mandarină verde și trandafir și căpșuni la inimă. Lumânarea vă va umple interiorul cu un parfum floral, fructat și dulce. Te va face să te simți ca și cum ai mirosi o poezie științifico-fantastică, iar acesta va fi cu siguranță un poem bun pentru interiorul tău!

Numele lumânării înseamnă „Flori din deșeuri - eu sunt gunoi". Intrigant, nu? Explorați necunoscutul, vedeți care este mirosul nedorit, experimentați o nouă stare de spirit a interiorului dvs. sau oferiți lumânarea drept cadou unui prieten care adoră parfumurile. Ambalajul lumânării, precum și designul recipientului de sticlă vor face cadoul dvs. foarte special și memorabil.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele beneficii:

- design atrăgător

- aromă rafinată, florală, fructată, dulce

- ambalaj frumos și o idee de cadou perfect

Informații suplimentare:

- ceară pe bază vegetală

- greutate: 185 gr

- Timp de ardere: 45 de ore

Parametri suplimentari

Categorie: Lumânări parfumate
Greutate: 0.8 kg
Culoare: alb
Material: Sticlă
Tip produs: Lumânare
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: