Tigaie pentru gratar IRON IND 24 cm, cu capac, albastru, WOLL

Cod: WL624-2CI-020
Ofertă Sticker
Marcă: WOLL
489 lei –31 %
Tigaie pentru gratar IRON IND 24 cm, cu capac, albastru, WOLL
489 lei –31 % 337 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Tigaia grill Iron de 24x24 cm este fabricată din fontă, care conduce și reține perfect căldura, reducând consumul de energie în timpul gătitului. Are un capac unic din fontă cu fante, care este mai mic decât tigaia, are benzi de grătar în interior și se așează direct pe carne atunci când se folosește tigaia. Tigaia de fier este potrivită pentru servirea din cuptor direct pe masă. Interiorul negru emailat al tigăii este extrem de durabil și ușor de curățat.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tigaia grill Iron de 24x24 cm este fabricată din fontă, care conduce și reține perfect căldura, reducând consumul de energie în timpul gătitului. Are un capac unic din fontă cu fante, care este mai mic decât tigaia, are benzi de grătar în interior și se așează direct pe carne atunci când se folosește tigaia. Tigaia de fier este potrivită pentru a servi din cuptor direct la masă.

Interiorul din email negru al tigăii este extrem de durabil și ușor de curățat. Cu toate acestea, vă recomandăm să folosiți unelte din nailon, lemn sau silicon.

În pachet sunt incluse 2 capace cu mâner din silicon, care facilitează transportul tigăii chiar și atunci când este fierbinte.

Articolele de gătit din fier sunt potrivite pentru toate tipurile de aragazuri, inclusiv cele cu inducție și pot fi folosite și în cuptor. Este foarte ușor de curățat și poate fi spălată în mașina de spălat vase (se recomandă, totuși, spălarea manuală).

Specificații:

  • Dimensiuni: 24 x 24 cm
  • Înălțime: 4,5 cm

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi grill
Greutate: 5.07 kg
Culoare: Albastru
Material: Fontă
Dimensiune: 24 cm
Caracteristici: Se poate spăla în mașina de spălat vase
Tip produs: Tigaie grill
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: