Farfurie Nachtmann

10 articole în total
Platou de servit BOSSA NOVA 42 cm, Nachtmann
235 lei –22 %
182 lei
NM81412
Bol de servit BOSSA NOVA, set de 2 bucNachtmann
156 lei –6 %
146 lei
NM99681
Platou de servit BOSSA NOVA 28 cm, Nachtmann
97 lei –18 %
79 lei
NM81399
Farfurie BOSSA NOVA 32 cm, set de 2 buc, Nachtmann
219 lei
NM89994
Farfurie Tapas BOSSA NOVA, Nachtmann
141 lei
NM81398
Farfurie BOSSA NOVA 32 cm, set de 2 buc, Nachtmann
185 lei
NM93511
Platoul de sushi SHELL SLAB 29 x 12 cm, MIJ
117 lei –6 %
109 lei
MIJC0472
Farfurie pentru desert BOSSA NOVA 23 cm, Nachtmann
114 lei –23 %
87 lei
NM98035

Bine ați venit în magazinul nostru online, unde vă invităm să explorați lumea rafinată a farfuriilor Nachtmann. Realizate cu precizie și cu un angajament de nezdruncinat față de calitate, aceste farfurii sunt mai mult decât o simplă veselă; sunt piese de artă care vă ridică experiența culinară la noi culmi de eleganță.

Farfuriile noastre Nachtmann sunt o dovadă a dedicării mărcii atât pentru măiestrie, cât și pentru stil. Fiecare farfurie este proiectată meticulos și realizată din cel mai fin cristal, asigurând claritate, strălucire și durabilitate de neegalat. Fie că serviți aperitive, feluri principale sau deserturi, farfuriile noastre transformă fiecare masă într-o afacere culinară rafinată.

Descoperiți o gamă largă de modele și dimensiuni, de la clasic la contemporan, permițându-vă să vă exprimați estetica unică și să vă înălțați aranjamentele de masă. Frumusețea atemporală a cristalului Nachtmann adaugă o notă de lux experienței dvs. culinare, făcând din fiecare masă o ocazie memorabilă.

Dar aceste farfurii nu se limitează la aspectul lor funcțional; ele servesc, de asemenea, ca piese decorative captivante. Formele lor grațioase și modelele captivante le fac ideale pentru a vă îmbunătăți decorul casei, îmbinând perfect estetica și caracterul practic. Aceste farfurii sunt perfecte atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru întâlnirile speciale care necesită o notă de rafinament.

Atunci când alegeți magazinul nostru online, nu cumpărați doar o farfurie, ci investiți într-o piesă de artă care vă îmbogățește stilul de viață. Oferim o selecție atent curatoriată de farfurii Nachtmann, asigurându-vă că aveți acces la cele mai bune obiecte de cristal la prețuri competitive.

Descoperiți astăzi frumusețea și strălucirea farfuriilor Nachtmann. Ridicați momentele dvs. de luat masa cu calitatea și stilul de neegalat pe care numai Nachtmann le poate oferi. Primiți luxul în viața dumneavoastră, o farfurie la un moment dat.