Cuțit pentru bucătărie CLASSIC 20 cm, Wüsthof

Cod: WU458220
Marcă: WÜSTHOF
625 lei
În stoc (2 buc.)

Cuțitul Classic Chef's Knife este un cuțit robust și greu, cu o lamă lată, cu o muchie fină, dar durabilă. Un aparat universal pentru profesioniști și bucătari amatori care curăță legumele, dar și toacă ierburi sau cotlete.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul Classic Chef's Knife este un cuțit robust și greu, cu o lamă lată, cu o muchie fină, dar durabilă. Un aparat universal pentru profesioniști și bucătari amatori care curăță legumele, dar și toacă ierburi sau cotlete.

Seria Classic

 • Cuțite forjate de înaltă calitate fabricate în Solingen
 • Perfect echilibrat, cu o ergonomie unică
 • Pentru bucătarii profesioniști și pasionații de bucătărie
 • Mâner negru realizat din material sintetic special
 • Aspect clasic cu trei nituri, se potrivește bine în mână
 • Top german de oțel aliat german X50CrMoV15 folosit
 • Lamă extraordinară care este ușor de întreținut
 • Duritate 58 HRC scara Rockwell
 • Proces special de măcinare PEtec controlat de calculator
 • Prelucrare manuală de precizie și lustruire pentru o margine perfectă
 • Control de calitate strict și continuu, lama verificată cu laser
 • Formă standard de protecție transversală pentru o prindere sigură
 • Tranziție lină între gardă și mâner
 • Atașare ușoară și igienică a mânerelor de cuțit
 • Cuțitele pot fi spălate în mașina de spălat vase - cu toate acestea, se recomandă spălarea manuală
 • O gamă largă de produse create în colaborare cu bucătari profesioniști
 • Garanție extinsă împotriva defectelor de fabricație și a defectelor de material timp de 15 ani
 • Seria a primit distincția NSF de calitate și igienă în SUA

Seria de cuțite Classic reprezintă perfect arta de a face cuțite de la WÜSTHOF. Este cea mai populară serie din gama WÜSTHOF și asta nu numai pentru nivelul său ridicat de confort. Acestea sunt cuțite clasice cu mânere nituite, ale căror lame sunt forjate dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil aliat X50CrMoV15. Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate și a măcinării de precizie, se mândrește cu o ascuțime ridicată și de lungă durată. Cuțitele Classic, extrem de funcționale, sunt realizate cu mare grijă până la ultimul detaliu. Exact așa cum te-ai aștepta de la cuțitele Solingen. După prima utilizare, nu veți mai dori un alt cuțit...

Mânerul cuțitului Classic este fabricat din material sintetic durabil într-un design tipic cu trei nituri. Mânerele au fost proiectate în conformitate cu cerințele ergonomiei și sunt destinate unei mânuiri confortabile, neobositoare. Materialul sintetic de înaltă calitate poate rezista la spălarea în mașina de spălat vase, dar pentru a menține calitatea lamei recomandăm spălarea manuală, care este de preferat pentru cuțitele de calitate.

Procesul special de ascuțire a cu țitelor WÜSTHOF , controlat de calculator , este utilizat pentru a menține cuțitele perfect ascuțite. Calculatorul folosește un laser pentru a măsura lama și îi oferă robotului informațiile de care are nevoie pentru a o ascuți perfect. Astfel, fabricarea asistată de calculator conferă cuțitelor o performanță inițială de tăiere extrem de ridicată (pe întreaga lungime a lamei) și o durată de viață lungă. Calitatea lamei este ridicată și, mai important, ușor de reînnoit.

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm importantul certificat NSF pe care seria Classic l-a primit în SUA. Scopul NSF este de a proteja sănătatea publică și mediul înconjurător. Acesta certifică, printre altele, echipamentele de bucătărie, inclusiv cuțitele, care nu sunt dăunătoare pentru sănătatea umană. Produsul este, de asemenea, testat în ceea ce privește designul, siguranța materialelor și utilizarea. Veți găsi logo-ul NSF pe produsele care sunt produse într-un mod ecologic și care nu afectează în mod inutil mediul înconjurător.

Tehnologii și materiale utilizate

Cuțitele WÜSTHOF sunt fabricate folosind oțelul german de înaltă calitate X50CrMoV15 , care are aproximativ 0,5 procente de carbon și elemente de aliere de crom, molibden și vanadiu. Datorită cromului adăugat, este rezistent la coroziune, ceea ce este de dorit pentru cuțitele de bucătărie.

Lamele precise sunt formate dintr-o bandă de oțel prin forjare în matriță. Acestea sunt întărite timp de 15 minute la 1070 °C și apoi sunt răcite rapid la 60 °C în două minute. Călirea ulterioară (un proces de încălzire lentă a materialului la 200 °C timp de 45 de minute) eliberează lama de tensiunile interne și îi stabilizează structura martensitică. Acest lucru conferă lamei duritatea optimă necesară de 58° Rockwell și o duritate mai mare.

Un proces special de ascuțire a cuțitelor WÜSTHOF numit PEtec (Precision Edge Technology) asigură unghiul ideal de tăiere. Este o tehnologie de top în care cuțitele sunt ascuțite de roboți care sunt controlați și monitorizați de computere. Avantajul acestui proces este geometria precisă pe întreaga lungime a lamei, performanța inițială de tăiere remarcabilă și extrem de ridicată a cuțitului, comparabilă cu o lamă ascuțită ca o lamă de ras și, nu în ultimul rând, durata lungă de viață a lamei.

Lamastabilă și geometria perfectă a lamei oferă performanțe de tăiere excepționale șiun control precis în tăiere. Unghiul ascuțit oferă și mai multă acuitate, ceea ce face felierea mai plăcută. Datorită tăieturii în formă de pană, cuțitul pătrunde în alimente fără efort.

Traversa standard este integrată ca parte a lamei într-o singură bucată de oțel. Asigură distribuirea corectă a greutății, protejează degetele de alunecarea pe lamă și asigură un control precis al cuțitului.

Mânerul ergonomic este fabricat dintr-un material sintetic durabil, care este rezistent la spargere, la impact sau la acizi alimentari. Se poate spăla în mașina de spălat vase. Mânerele sunt atașate prin trei nituri. Lipirea perfectă a pieselor individuale previne depunerile și bacteriile, astfel încât cuțitele îndeplinesc standardele de igienă.

Ascuțirea cuțitelor WÜSTHOF

Orice cuțit trebuie ascuțit din când în când, deoarece devine tocit după o utilizare îndelungată. Pentru a menține și revigora lama, folosim oțelul de ascuțit cromat și recomandăm pietrele de ascuțit WÜSTHOF. Pentru cei mai puțin experimentați, oferim, de asemenea, polizoare cu operare mai ușoară. Pur și simplu treceți lama ușor prin canelura de șlefuire de câteva ori și lama va fi restaurată.

Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG a fost fondată în Solingen încă din 1814, iar pe parcursul celor 200 de ani de existență, șapte generații ale familiei Wüsthof au fost la conducere. Aceasta se mândrește cu unele dintre cele mai avansate și mai automatizate procese de producție din lume. De exemplu, în producția de cuțite în aproape 40 de etape, se folosesc 100 de roboți.

În prezent, cuțitele WÜSTHOF sunt vândute în peste 80 de țări din întreaga lume. Folosirea materialelor de înaltă calitate și a tehnologiilor moderne controlate de calculator le face convenabile pentru a le folosi și a pregăti mâncarea. Un deliciu culinar în sine.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțitele bucătarului
Greutate: 0.26 kg
Dimensiune: 20 cm
Lungimea lamei: 20 cm
Tip produs: Cuțit de bucătar
Seria: WÜSTHOF Classic
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: