Cuțit pentru carne IKON 20 cm, Wüsthof

Cod: WU490620
Marcă: WÜSTHOF
979 lei
În stoc (2 buc.)

Cuțitul pentru carne Ikon este un cuțit subțire, cu o lamă robustă, lungă și cu o muchie fină. Este potrivit pentru prepararea tuturor tipurilor de carne și pentru tranșarea fripturilor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul pentru carne Ikon este un cuțit subțire, cu o lamă robustă, lungă și cu o muchie fină. Este potrivit pentru prepararea tuturor tipurilor de carne și pentru tranșarea fripturilor.

Seria Ikon

 • Cuțite forjate de lux de calitate superioară fabricate în Solingen
 • Mâner frumos realizat din lemn de grenadill selectat
 • Ergonomic, plăcut la atingere, cu trei nituri
 • Aplicație din oțel inoxidabil cu logo pe călcâiul mânerului
 • Fiecare cuțit este unic, perfect echilibrat
 • Top german de oțel aliat german X50CrMoV15 folosit
 • Lamă extraordinară care este ușor de întreținut
 • Duritate 58 HRC scara Rockwell
 • Prelucrare manuală de precizie și lustruire pentru o margine perfectă
 • Control de calitate strict și continuu, lama verificată cu laser
 • Forma scurtată a gărzii permite utilizarea întregii lame și o ascuțire mai ușoară
 • Tranziție lină între accesoriu și mâner
 • Atașare ușoară și igienică a mânerelor de cuțit
 • Cuțitele nu pot fi spălate în mașina de spălat vase
 • Garanție extinsă împotriva defectelor de fabricație și a defectelor de material timp de 15 ani

Marca WÜSTHOF a adăugat la gama sa seria de cuțite de lux Ikon , care sunt forjate dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil aliat X50CrMoV15. Acestea sunt cuțite perfect echilibrate , cu o margine perfectă. Ascuțimea excepțională a cuțitelor Ikon este asigurată prin ascuțirea manuală precisă și lustruirea finală a lamelor. Calitatea lamei este ridicată și, mai important, ușor de reînnoit.

Mânerul din lemn cu trei cuțite al cuțitelor Ikon, realizat din lemn de grenadill african , atrage privirea de la prima vedere. Forma sa dinamică nu va lăsa nici un bucătar rece. Mânerul îndeplinește pe deplin cerințele în ceea ce privește ergonomia, în timp ce din punct de vedere estetic combină perfect designul modern și structura elegantă a lemnului, numit și ebony mozambican.

WÜSTHOF, acestea sunt cuțite de calitate superioară, realizate cu mare grijă până la ultimul detaliu. Exact așa cum te-ai aștepta de la cuțitele Solingen.

Tehnologii și materiale utilizate

Cuțitele WÜSTHOF sunt fabricate folosind oțelul german de înaltă calitate X50CrMoV15 , care are aproximativ 0,5 procente de carbon și elemente de aliere de crom, molibden și vanadiu. Datorită cromului adăugat, este rezistent la coroziune, ceea ce este de dorit pentru cuțitele de bucătărie.

Lamele precise sunt formate dintr-o bandă de oțel prin forjare în matriță. Acestea sunt întărite timp de 15 minute la 1070 °C și apoi sunt răcite rapid la 60 °C în două minute. Călirea ulterioară (un proces de încălzire lentă a materialului la 200 °C timp de 45 de minute) eliberează lama de tensiunile interne și îi stabilizează structura martensitică. Acest lucru conferă lamei duritatea optimă necesară de 58° Rockwell și o duritate mai mare.

Lamastabilă și geometria perfectă a lamei oferă performanțe de tăiere excepționale șiun control precis în tăiere. Unghiul ascuțit oferă și mai multă acuitate, ceea ce face felierea mai plăcută. Datorită tăieturii în formă de pană, cuțitul pătrunde în alimente fără efort.

Garda transversală este integrată ca parte a lamei dintr-o singură bucată de oțel. Asigură distribuția corectă a greutății și asigură un control precis și sigur al cuțitului. Fitingurile de pe garda cuțitelor Ikon trec ușor la partea superioară a ricșei pentru o prindere și mai confortabilă.

Mânerul ergonomic este fabricat din lemn de grenadill african. Este un lemn foarte durabil, dur, cu o densitate mai mare decât cea a lemnului de abanos. Datorită conținutului ridicat de rășină, este relativ insensibil la umiditate, dar nu este potrivit pentru spălarea în mașina de spălat vase. Lamele din lemn ale cuțitelor Ikon sunt atașate ferm de tijă cu trei nituri. Lipirea perfectă a pieselor individuale previne reținerea depunerilor și a bacteriilor.

Ascuțirea cuțitelor WÜSTHOF

Fiecare cuțit trebuie ascuțit din când în când, deoarece devine plictisitor după o utilizare îndelungată. Pentru a menține și a reînvia lama , folosim pietrede ascuțit cromate , iar pentru ascuțirea cuțitelor recomandăm pietrele de ascuțit WÜSTHOF. Pentru cei mai puțin experimentați, oferim, de asemenea, polizoare cu operare mai ușoară. Pur și simplu treceți lama ușor prin canelura de șlefuire de câteva ori și lama va fi restaurată.

Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG a fost fondată în Solingen încă din 1814, iar pe parcursul celor 200 de ani de existență, șapte generații ale familiei Wüsthof au fost la conducere. Aceasta se mândrește cu unele dintre cele mai avansate și mai automatizate procese de producție din lume. De exemplu, în producția de cuțite în aproape 40 de etape, se folosesc 100 de roboți.

În prezent, cuțitele WÜSTHOF sunt vândute în peste 80 de țări din întreaga lume. Folosirea materialelor de înaltă calitate și a tehnologiilor moderne controlate de calculator le face convenabile pentru a le folosi și a pregăti mâncarea. Un deliciu culinar în sine.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite măcelărie
Greutate: 0.29 kg
Culoare: Maro
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 20 cm
Lungimea lamei: 20 cm
Tip produs: Cuțit universal
Seria: WÜSTHOF Ikon
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: