Coșuri pentru gătit la aburi
Aparate de gătit cu aburi – un mod mai sănătos de a găti, plin de savoare
Gătitul cu aburi este una dintre cele mai blânde metode de preparare termică a alimentelor. Păstrează gustul natural, culoarea și majoritatea nutrienților și vitaminelor – ideal pentru toți cei care pun preț pe un stil de viață sănătos.
La ce sunt bune aparatele de gătit cu aburi?
- pentru prepararea delicată a legumelor, fără pierderea gustului și a nutrienților
- pentru gătirea la abur a peștelui, fructelor de mare și a cărnii de pui
- pentru încălzirea alimentelor fără a le usca sau arde
- pentru prepararea găluștelor de orez, bao buns și dim sum
- pentru gătirea cartofilor sau a găluștelor fără contact cu apa
Cele mai bune produse de pe piață
Dacă sunteți în căutarea unui vas de gătit la aburi cu adevărat fiabil, vă recomandăm produsele mărcilor WMF, Joseph Joseph și Fissler. Aceste mărci oferă soluții funcționale și bine gândite – de la modele pliabile din silicon până la inserții profesionale din oțel inoxidabil, care se potrivesc perfect în oale.
Un vaporizator va funcționa excelent în bucătăria dvs. în combinație cu o oală de calitate, un bol pentru legumele pregătite sau clești de bucătărie pentru servire sigură. Și dacă luați gătitul la aburi în serios, o oală sub presiune cu funcție de gătire la aburi integrată ar putea fi, de asemenea, utilă.