Ceainic HAMMERSHOI 1,2 l, alb, Kähler

Cod: KHL693040
Marcă: Kähler
533 lei –10 %
Ceainic HAMMERSHOI 1,2 l, alb, Kähler
533 lei –10 % 475 lei
În stoc (4 buc.)

Acest ceainic alb elegant HAMMERSHOI va fi perfect pentru prepararea și servirea ceaiului din frunze libere. Ceainicul este echipat cu o strecurătoare de ceai care separă cu ușurință frunzele de ceai. Are un design atemporal cu caneluri discrete, atât de caracteristice colecției Hammershøi, care adaugă un plus de eleganță suprafeței ceainicului, care va arăta minunat pe masa dvs. atât la mesele de zi cu zi, cât și la ocazii speciale. Ceainicul are un mâner decorativ, acoperit cu alamă, care face ca turnarea unei cești de ceai să fie o adevărată plăcere.

Vesela de masă HAMMERSHOI din porțelan alb are o garanție de 2 ani pentru spargere, este perfectă pentru utilizarea zilnică și pentru ocazii festive și, deoarece aspectul său este atemporal, poate fi colecționată și savurată pentru tot restul vieții tale.

Colecția Hammershøi de la Kähler este o serie elegantă și stilată, inspirată de faimosul designer Svend Hammershøi și caracterizată prin linii curate, minimaliste, forme rotunde și confortabile și caneluri caracteristice. Seria a căpătat un statut iconic și este un clasic modern ușor de recunoscut de către iubitorii de design și include farfurii, căni, ulcioare, farfurii, vase și multe altele.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele beneficii:

  • design elegant, atemporal
  • parte a unei colecții mai mari

Informații suplimentare:

  • înălțime: 15 cm
  • lățime: 17,5 cm
  • diametru: 15 cm
  • volum: 1,2 l
  • designer: Hans-Christian Bauer

Parametri suplimentari

Categorie: Ceainice
Greutate: 1.04 kg
Culoare: alb
Material: Porțelan
Dimensiune: 17 cm
Volum: 1,2 l
Tip produs: Ceainic
Seria: Kähler Hammershøi
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: