Ceai negru SWEET LOVE 100 g ceai cu frunze vrac, Kusmi Tea

Cod: KUSMI21084A1070
Marcă: Kusmi Tea
103 lei
În stoc (6 buc.)

Orice iubitor de ceai știe că cheia pentru a vă bucura perfect de ceașca de ceai este reprezentată de ingredientele de cea mai bună calitate și de amestecul lor perfect. Orice iubitor de ceai știe, de asemenea, că Kusmi - un brand francez cu o istorie de peste 150 de ani - bifează toate aceste cutii!

Ceaiul negru SWEET LOVE de la Kusmi este un ceai negru îndrăzneț pe care toți cunoscătorii de ceai îl vor iubi. Este un amestec de ceai negru cu boabe de piper roz, semințe de guarana și mirodenii precum cardamom, scorțișoară și anason. Este diferit, este irezistibil, este tentant... Plus cutia roz! Încearcă-l și vezi dacă și tu cazi sub vraja SWEET LOVE!

Borcanul (ideal ca un cadou pentru Ziua Îndrăgostiților, dar și pentru orice altă zi în care doriți să arătați cuiva că vă pasă) conține 100 g de ceai vrac, ceea ce este suficient pentru aproximativ 40 de cești.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

  • gust și calitate excelentă
  • cadoul perfect pentru orice iubitor de ceai

Informații suplimentare:

  • cutie de 100 g umplută cu ceai
  • ingrediente: ceai negru* (39%), condimente (cardamom*, scorțișoară*, anason*, cuișoare*) (38%), rădăcină de lemn dulce*, piper roz* (3%), guarana* (2%), aromă naturală. Conține lemn dulce - persoanele care suferă de hipertensiune ar trebui să evite consumul excesiv. *Ingrediente cultivate organic.
  • timpul de levigare: 3-5 minute
  • temperatura de aburire: 90 °C

Parametri suplimentari

Categorie: Ceai
Greutate: 0.1 kg
Tip produs: Ceai
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Tipul de ceai: Frunze vrac
Ceai din: Negru

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: