Blomus MENOTO

20 articole în total
Suport pentru cutii de șervețele MENOTO, oțel inoxidabil mat, Blomus BM68821
Stativ pentru haine și accesorii MENOTO, oțel inoxidabil mat, Blomus BM68545
Suport pentru prosoape Menoto 50 cm, oțel inoxidabil mat, Blomus BM68624
Suport pentru haine și accesorii MENOTO, oțel inoxidabil lustruit, Blomus BM68548
Suport pentru prosoape MENOTO 50 cm, oțel inoxidabil lustruit, Blomus BM68664
Raft de prosoape vertical MENOTO, 50 cm, Blomus
1 034 lei –5 %
979 lei
BM69150
Cârlig pentru prosoape MENOTO, oțel inoxidabil mat, Blomus
116 lei
BM68839

Descoperiți colecția remarcabilă Blomus MENOTO, o categorie uimitoare care oferă o gamă largă de accesorii elegante și funcționale pentru baie și organizatoare. Ridicați-vă nivelul băii cu designul modern și minimalist al Blomus MENOTO, combinând stilul și utilitatea în mod armonios.

În cadrul categoriei Blomus MENOTO veți găsi o selecție diversificată de produse de înaltă calitate, inclusiv suporturi pentru prosoape, suporturi pentru periuțe de toaletă, dozatoare de săpun și multe altele. Fiecare articol este realizat meticulos cu atenție la detalii, asigurând durabilitate și funcționalitate în rutina zilnică.

Proiectate pentru a îmbunătăți decorul băii dumneavoastră, produsele Blomus MENOTO se remarcă prin linii curate, materiale premium și o estetică atemporală. Creați un mediu armonios și organizat în baie cu piesele elegante și versatile din această colecție.

Descoperiți echilibrul perfect între formă și funcționalitate cu Blomus MENOTO. Explorați colecția noastră astăzi și găsiți cele mai bune accesorii pentru baie pentru a ridica la nivelul următor sanctuarul personal.