Accesorii pentru WC Blomus

38 articole în total
Suport pentru hârtie igienică cu perie de toaletă MODO, neagră, Blomus BM66263
Suport pentru peria de toaletă SONO, gri taupe, Blomus
259 lei
BM69047
Suport pentru role de rezervă NEXIO, oțel inoxidabil lustruit, Blomus BM66658
Suport pentru peria de toaletă SONO, crem, Blomus
259 lei
BM69055
Suport pentru peria de toaletă MODO, montat pe perete, alb, Blomus BM66270
Suport pentru hârtie igienică MODO, gri deschis, Blomus
198 lei
BM66368
Suport pentru hârtie igienică MODO, gri închis, Blomus
198 lei
BM66363
Suport pentru hârtie igienică MODO, gri, Blomus
198 lei
BM66358
Suport pentru role de rezervă NEXIO, oțel inoxidabil mat, Blomus BM68410
Suport pentru hârtie igienică MODO, alb, Blomus
198 lei
BM66267
Suport pentru hârtie igienică MODO, negru, Blomus
199 lei
BM69083
Suport pentru role de rezervă NEXIO 22 cm, negru, Blomus
292 lei
BM66315
Suport perie de toaletă SONO, gri închis, Blomus
292 lei
BM69040
Suport pentru peria de toaletă MODO, gri cald, Blomus
418 lei
BM66357
Sus
Produsele următoare

✓ Accesorii de toaletă elegante și practice de Blomus
✓ Design perfect, practicitate și eleganță în fiecare produs
Suporturi de hârtie, perii de toaletă...
✓ Marca germană Blomus - lider în domeniul său

Marca germană premium Blomus oferă o gamă largă de accesorii de toaletă practice și de design. Oferim o varietate de culori, astfel încât să vă puteți asorta întotdeauna accesoriile cu interiorul dumneavoastră. De exemplu, puteți alege dintre diferite tipuri de suporturi și distribuitoare de hârtie igienică, suporturi și perii de toaletă.

Marca germană Blomus este lider în domeniul accesoriilor de interior de înaltă calitate și cu o durată de viață lungă. În gama sa veți găsi o selecție largă de produse practice și atemporale pentru casă și grădină. Produsele au un stil care se recunoaște de la prima vedere și câștigă în fiecare an numeroase premii importante pentru designul lor minimalist și atemporal.

Descoperă colecția exclusivă de accesorii pentru toaletă Blomus, care îmbină atât funcționalitatea, cât și stilul în baia ta. De la designuri simple și moderne până la piese elegante și atemporale, gama noastră de accesorii pentru toaletă oferă echilibrul perfect între formă și funcționalitate.

Accesoriile pentru WC Blomus sunt create cu atenție la detalii și sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și performanță de lungă durată. Indiferent dacă cauți suporturi pentru periuța de WC, dozatoare de săpun, suporturi pentru prosoape sau alte accesorii esențiale pentru baie, Blomus are soluțiile potrivite pentru tine.

Cu estetica lor minimalistă și liniile curate, accesoriile pentru toaletă Blomus adaugă o notă de rafinament în orice decor de baie. Integrarea impecabilă a formei și funcției asigură că aceste accesorii nu numai că îmbunătățesc atractivitatea vizuală a băii tale, dar oferă și soluții practice pentru a menține spațiul organizat și fără dezordine.

Fiecare accesoriu pentru WC Blomus este gândit pentru a oferi confort și ușurință în utilizare. Materialele de înaltă calitate folosite asigură rezistență la apă, rugina și uzură, fiind potrivite pentru utilizarea zilnică într-un mediu umed de baie. În plus, caracteristicile prietenoase utilizatorului și designul ergonomic fac ca aceste accesorii să fie plăcute de utilizat.

Îmbunătățește-ți experiența în baie cu accesoriile elegante și funcționale pentru toaletă de la Blomus. De la designul lor rafinat la calitatea lor excepțională, aceste accesorii sunt concepute pentru a face rutinele tale zilnice mai plăcute și eficiente. Descoperă colecția Blomus și transformă-ți baia într-un sanctuar de stil și funcționalitate.

Cumpără acum și experimentează combinația perfectă între design și funcționalitate cu accesoriile pentru toaletă Blomus.