Cuțitul bucătarului Five Star + Cuțit cu vârf ascuțit Zwilling

Cod: ZW30142000
659 lei –26 %
Cuțitul bucătarului Five Star + Cuțit cu vârf ascuțit Zwilling
659 lei –26 % 485 lei
În stoc (>5 buc.)
Set din cuțitul bucătarului Five Star și cuțit de curățat Zwilling. Forma îl face ideal pentru prepararea preparatelor din bucătăria asiatică. Mâner sintetic cu formă ergonomică.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul bucătarului Five Star + cuțit de curățat Zwilling.

Cuțitul bucătarului - Un ajutor indispensabil pentru o gamă largă de sarcini. Ideal pentru prepararea rețetelor de pește, carne, păsări de curte și vegetariene, facilitează felierea și tăierea unei multitudini de ingrediente diferite. Lama sa lungă îl face ideal pentru prelucrarea ingredientelor mai mari - tăierea bucăților mari de carne în bucăți mici sau tăierea legumelor.

Apărătoarea cuțitului de bucătar (partea din oțel întărit a cuțitului dintre lamă și mâner) nu numai că servește la protejarea eficientă a degetelor, dar oferă și un sprijin ferm pentru degete și echilibrează întregul cuțit pentru a face utilizarea cuțitelor mai confortabilă și, mai presus de toate, mai sigură.

Cuțit de untură - Un cuțit mic, ușor și absolut versatil, cu o lamă subțire și curbată din mijloc. Acestea sunt potrivite pentru o gamă largă de sarcini de bucătărie, de la felierea, la curățarea și până la prepararea cărnii. Mâner sintetic cu formă ergonomică pentru o utilizare confortabilă și sigură.

  • Lungimea cuțitului bucătarului: 20 cm
  • Lungimea lamei: 10 cm

Mânerul ergonomic fine în continuarea lamei forjate dintr-o singură bucată de cea mai bună calitate, din oțel inoxidabil călit prin congelare. Combinația dintre materiale de calitate și noile procese tehnologice are ca rezultat un cuțit cu o lamă durabilă, bine echilibrată, flexibilă și cu o ascuțime de lungă durată.

Un amestec special din cel mai bun oțel german cu un raport optim de crom și carbon garantează cele mai bune proprietăți. Cuțitele sunt forjate dintr-o singură bucată de oțel folosind tehnologia Sigmaforge® și sunt călite folosind tehnologia Friodur®, care constă în călirea prin congelare, ceea ce face cuțitele mai dure și mai rezistente la coroziune

Întreținerea cuțitelor Zwilling

Spălare și curățare

Cuțitele Zwilling pot fi spălate în mașina de spălat vase datorită formulei speciale a oțelului de înaltă calitate, dar cuțitele nu trebuie expuse la temperaturi mai mari de 55 °C și nu trebuie să atingă alte obiecte (vase, tacâmuri, alte cuțite). Detergenții pentru mașina de spălat vase conțin adesea substanțe chimice agresive care pot deteriora suprafața oțelului și a mânerului, reducând în același timp durata de viață a lamelor și timpul în care acestea își păstrează ascuțimea ridicată. Spălarea manuală este mai blândă cu cuțitele și, prin urmare, este recomandată. Spălați cuțitele cu apă călduță și un detergent blând, cu partea moale a unui burete.

Tocător

Vă recomandăm să folosiți un tocător flexibil - din lemn, silicon sau plastic. Materialele care sunt prea dure, cum ar fi sticla, granitul sau ceramica, pot deteriora lama și muchia de tăiere în anumite circumstanțe.

Ascuțire / șlefuire

Fiecare cuțit, chiar și cel mai bun, își pierde mai devreme sau mai târziu ascuțimea inițială și trebuie ascuțit. Și pentru că un cuțit neascuțit este mai periculos decât unul ascuțit, vă recomandăm să vă ascuțiți cuțitele în mod regulat. În cazul în care apare un "dinte" sau o deformare pe cuțit, recomandăm ca acesta să fie predat cât mai repede unui specialist.
Vă recomandăm să folosiți ascuțitoare și pietre de ascuțit originale Zwilling pentru ascuțire.
Suntem bucuroși să realizăm ascuțirea cuțitelor direct la producător sau să vă recomandăm un magazin de cuțite cu experiență. Personalul de la Potten & Pannen - Staněk va fi bucuros să vă demonstreze în orice moment procedura corectă de ascuțire a cuțitelor.

Depozitare sigură

Depozitați cuțitele într-un loc sigur (nu la îndemâna copiilor), asigurându-vă întotdeauna că mânerul este orientat spre dumneavoastră, nu lama. Lamele nu trebuie să se atingă între ele în timpul depozitării.
Așezați întotdeauna numai cuțite curățate și uscate în blocul de cuțite din lemn sau pe bara magnetică

Cuțitul potrivit

Folosiți întotdeauna cuțitul potrivit - dimensiunea și textura ingredientelor pe care le prelucrați (carne, legume, pește, produse de patiserie) variază foarte mult, așa că folosiți tehnici de tăiere specifice și, prin urmare, un cuțit specific pentru fiecare ingredient.

 

Parametri suplimentari

Categorie: Seturi de cuțite
Greutate: 0.4 kg
Tip produs: Set de cuțite
Caracteristici: Se poate spăla în mașina de spălat vase
Cu bloc: Nu
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: