WÜSTHOF Ikon

9 articole în total
Cuțit de friptură set IKON, 4 buc, Wüsthof
2 610 lei
WU9706
Cuțit pentru carne IKON 20 cm, Wüsthof
979 lei
WU490620
Cuțit Santoku IKON 17 cm, cu caneluri ovale, Wüsthof
1 090 lei
WU4976
Cuțit universal IKON 16 cm, Wüsthof
1 124 lei
WU490616
Cuțit pentru friptură de 12 cm IKON, Wüsthof
766 lei
WU4988
Cuțit pentru pâine IKON 20 cm, Wüsthof
979 lei
WU496620
Cuțit pentru slănină IKON 9 cm, Wüsthof
819 lei
WU498609
Cuțit pentru șuncă IKON 14 cm, lama zimțată, Wüsthof
919 lei
WU4926
Cuțit pentru bucătărie IKON 16 cm, Wüsthof
979 lei
WU499616

Colecția de produse Wüsthof IKON este întruchiparea preciziei și măiestriei în domeniul tacâmurilor de bucătărie. Această colecție prezintă o gamă largă de cuțite și accesorii care sunt concepute pentru a satisface cerințele entuziaștilor culinari și ale profesioniștilor deopotrivă.

În centrul colecției IKON se află lamele, lucrate cu măiestrie din oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon. Aceste lame sunt cunoscute pentru ascuțimea și durabilitatea lor excepțională, asigurându-se că își păstrează tăișul chiar și după o utilizare îndelungată.

Ceea ce distinge cu adevărat colecția IKON sunt mânerele sale. Confecționate din lemn de Grenadill african, aceste mânere nu numai că oferă o prindere confortabilă, dar adaugă și o notă de eleganță naturală bucătăriei dvs. Modelele distincte de granulație ale lemnului fac din fiecare cuțit din această colecție o operă de artă.

Colecția IKON oferă o selecție cuprinzătoare de tipuri de cuțite, fiecare dintre ele fiind adaptate pentru a excela în sarcini culinare specifice. Fie că aveți nevoie de un cuțit de bucătar versatil sau de un cuțit de curățat de precizie, aceste cuțite oferă combinația perfectă de echilibru și control.

Pe lângă cuțitele individuale, colecția IKON oferă, de asemenea, seturi de cuțite care vin cu un bloc de depozitare sofisticat. Acesta nu numai că vă păstrează cuțitele organizate, dar adaugă și o notă de lux blatului dvs. de bucătărie.

Durabilitatea este un semn distinctiv al Wüsthof, iar cuțitele IKON nu fac excepție. Aceste cuțite sunt concepute pentru a rezista la rigorile utilizării zilnice, asigurându-se că rămân fiabile și ascuțite în timp.

Pentru cei care cer cele mai înalte standarde atât de performanță, cât și de estetică, colecția Wüsthof IKON este alegerea supremă. Ridicați-vă abilitățile culinare și decorul bucătăriei cu aceste cuțite meticulos lucrate.

În concluzie, colecția de produse Wüsthof IKON reprezintă o fuziune armonioasă a măiestriei de precizie și a frumuseții naturale. Cu lamele lor ascuțite, mânerele din lemn de Grenadill și calitatea durabilă, aceste cuțite exemplifică angajamentul de nezdruncinat al Wüsthof față de excelență. Explorați astăzi colecția IKON și experimentați vârful tacâmurilor de bucătărie.