WOLL Titanium Nowo

25 articole în total
Tigaie antiaderentă TITANIUM NOWO 28 cm, titan, WOLL
449 lei –20 %
358 lei
WL528N
Tigaie pentru clătite TITANIUM NOWO 26 cm, mâner detașabil, WOLL WL1226N
Wok TITANIUM NOWO 32 cm, titan, WOLL
625 lei –25 %
463 lei
WL1132N
Oală TITANIUM NOWO 28 cm, WOLL
639 lei –17 %
527 lei
WL128N
Tigaie pentru saute TITANIUM NOVO 28 cm, WOLL
459 lei –24 %
348 lei
WL728N
Tigaie Wok TITANIUM NOWO 36 cm, WOLL
709 lei –22 %
547 lei
WL11361N
Oală TITANIUM NOWO 24 cm, titan, WOLL
559 lei –23 %
428 lei
WL124N
Wok TITANIUM NOWO 32 cm, cu mâner, titan, WOLL
Outlet
649 lei –34 %
424 lei
WL11321N
Tigaie Wok TITANIUM NOWO 36 cm, WOLL
689 lei –25 %
516 lei
WL1136N
Tigaie pentru servire TITANIUM NOWO 26 cm, titan, WOLL
469 lei –18 %
383 lei
WL826N
Tigaie antiaderentă TITANIUM NOWO 26 cm, titan, WOLL
409 lei –18 %
333 lei
WL526N
Sus
Produsele următoare

Vă prezentăm colecția WOLL Titanium Nowo, un testament al moștenirii lui Norbert Woll, fondatorul vizionar al Woll GmbH. Dedicarea lui Norbert Woll pentru spiritul de pionierat și perfecționismul de nezdruncinat în producția de tigăi a inspirat crearea seriei NOWO, care promite calitate și funcționalitate fără compromisuri.

În centrul performanței excepționale a NOWO se află o bază termică de 8 mm grosime, turnată meticulos manual pentru a asigura o distribuție și o retenție optimă a căldurii. Aceste tigăi și oale se încălzesc rapid și rămân calde chiar și după ce sunt îndepărtate de pe aragaz, ceea ce duce la gătit eficient din punct de vedere energetic pe toate tipurile de plită, inclusiv pe inducție.

Acoperirea de titan a suprafeței dure NOWO nu este doar de înaltă calitate, ci și incredibil de robustă și durabilă. Puteți găti și prăji cu încredere deplină, știind că vasele dvs. de gătit pot rezista la căldura din bucătărie.

Ceea ce diferențiază NOWO este mânerul detașabil de pe tigăi. Această caracteristică inovatoare face ca depozitarea să fie floare la ureche, deoarece aceste tigăi pot încăpea cu ușurință în dulap și în mașina dvs. de spălat vase. În plus, acestea se pot transforma chiar și în forme de tort atunci când este nevoie, adăugând o notă de versatilitate bucătăriei dvs.

Colecția NOWO include o gamă largă de tigăi, oale și fripturi, concepute pentru a satisface toate nevoile dvs. culinare. Fie că aveți o plită pe gaz, electrică sau cu inducție, NOWO este compatibilă cu toate tipurile de plită. Și, bineînțeles, poartă cu mândrie eticheta "Fabricat în Germania", o dovadă a angajamentului ambițiosului fondator Woll.

Turnarea manuală a fiecărei cratițe în parte asigură eliminarea pungilor de aer, garantând cea mai înaltă calitate. Marginea întărită adaugă o rezistență suplimentară la impact, în timp ce forma sa previne vărsarea în timpul turnării.

Tigăile NOWO sunt renumite pentru încălzirea lor rapidă și uniformă. Datorită pereților și fundului lor ranforsat, acestea rețin căldura în mod excepțional, permițându-vă să reduceți căldura în timpul gătitului. Mâncărurile dvs. rămân calde mai mult timp în tigaie, fiind perfecte pentru a doua oară fără a avea nevoie de un cuptor cu microunde.

În timp ce tigăile NOWO au o greutate substanțială, tigăile pentru sărituri și cele pătrate pentru prăjit au un mâner ajutător turnat, ceea ce le face mai ușor de ridicat și manevrat.

Aceste tigăi fără mânere sunt concepute cu gândul la caracterul practic. Ele se potrivesc fără efort în cuptor, chiuvetă, mașină de spălat vase și dulap de bucătărie. Designul fără mâner permite, de asemenea, o stivuire mai ușoară, o comoditate apreciată de fanii înrăiți ai NOWO.

Experimentați calitatea și funcționalitatea remarcabile ale colecției WOLL Titanium Nowo. Este mai mult decât o simplă veselă de gătit; este un tribut adus spiritului de inovație și perfecționismului care conduce moștenirea lui Norbert Woll. Ridicați-vă aventurile culinare cu NOWO, cu mândrie Made in Germany, și îmbrățișați calitatea fără compromisuri în fiecare fel de mâncare pe care o creați.