WMF Gourmet Plus

6 articole în total
Oală înaltă GOURMET PLUS 24 cm, oțel inoxidabil mat, WMF
1 139 lei
WM0725246030
Tigaie GOURMET PLUS 24 cm, din oțel inoxidabil mat, WMF
498 lei
WM0728246031
Set oale GOURMET PLUS, 5 buc, WMF
3 477 lei
WM720556030
Oală GOURMET PLUS 20 cm, oțel inoxidabil mat, WMF
819 lei –16 %
685 lei
WM0724206030
Tigaie GOURMET PLUS 28 cm, din oțel inoxidabil mat, WMF
569 lei –6 %
534 lei
WM0728286031
Cratiță GOURMET PLUS 16 cm, cu capac, din oțel inoxidabil mat, WMF WM0726166030

Bine ați venit la gama noastră cuprinzătoare de vase de gătit WMF Gourmet Plus! Fie că sunteți un bucătar experimentat sau un bucătar începător, colecția noastră WMF Gourmet Plus vă va duce creațiile culinare la un alt nivel. Proiectate cu precizie și realizate din cele mai bune materiale, aceste ustensile de bucătărie combină funcționalitatea, durabilitatea și atractivitatea estetică.

Descoperiți arta gătitului gourmet cu ustensilele noastre de gătit WMF Gourmet Plus. De la oale și tigăi din oțel inoxidabil, elegante și cu stil, până la ustensile de bucătărie versatile și eficiente, gama noastră vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a stăpâni orice rețetă. Mânerele ergonomice asigură o prindere confortabilă, în timp ce caracteristicile rezistente la căldură permit o manipulare sigură și confortabilă. Datorită capacităților lor excelente de distribuție și retenție a căldurii, produsele noastre WMF Gourmet Plus garantează rezultate optime de gătit de fiecare dată.

Experimentați bucuria de a crea mese delicioase cu colecția noastră WMF Gourmet Plus. Fie că prăjiți, fierbeți, sotați sau coaceți, ustensilele noastre de gătit oferă performanțe remarcabile într-o gamă largă de tehnici de gătit. Suprafețele antiaderente facilitează gătitul și curățarea, în timp ce construcția durabilă asigură o utilizare de lungă durată pentru a rezista cerințelor unei bucătării aglomerate.

Pe lângă funcționalitatea excelentă, produsele WMF Gourmet Plus sunt, de asemenea, o priveliște delicioasă. Designul elegant și modern adaugă o notă de eleganță bucătăriei dvs. și vă ridică experiența culinară la un nou nivel. Fiecare piesă este meticulos lucrată cu atenție la detalii, ceea ce le face nu doar instrumente practice, ci și adăugiri frumoase la spațiul dvs. culinar.

Magazinul nostru oferă o gamă largă de produse WMF Gourmet Plus pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice de gătit. Fie că sunteți în căutarea unui set complet de vase de gătit sau a unor piese individuale pentru a completa gama dvs. existentă, avem o soluție pentru dvs. Echipa noastră este dedicată să vă ofere produse de cea mai bună calitate și servicii excelente pentru clienți, pentru a vă asigura satisfacția la fiecare achiziție.

Experimentați excelența ustensilelor de gătit WMF Gourmet Plus și deblocați-vă potențialul culinar. Răsfoiți gama noastră astăzi și duceți-vă gătitul la un nou nivel de gust, stil și inovație.