Oală sub presiune DIAMOND ACTIVE LITE 24 cm, pentru inducție, titan, WOLL

Cod: WL124DALI
Marcă: WOLL
979 lei –11 %
Oală sub presiune DIAMOND ACTIVE LITE 24 cm, pentru inducție, titan, WOLL
979 lei –11 % 866 lei
În stoc (34 buc.)

Umpleți întotdeauna oalele sub presiune și tigăile la maximum 2/3 din capacitatea lor totală. Este necesar să se lase suficient spațiu în oală pentru generarea aburului în care se gătesc alimentele.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Umpleți întotdeauna oalele sub presiune și tigăile la maximum 2/3 din capacitatea lor totală. Este necesar să se lase suficient spațiu în oală pentru generarea aburului în care se gătesc alimentele.

Datorită suprafeței lor antiaderente speciale, inovatoarele oale sub presiune Diamond Active Lite din titan de la marca germană WOLL sunt ideale pentru gătitul sub presiune sănătos și cu economie de energie, precum și pentru prăjirea cu puțină sau fără grăsime. Ele pot fi folosite chiar și pentru coacerea în cuptor. Seria combină o tehnologie unică de turnare manuală a vasului, o suprafață antiaderentă din titan de înaltă tehnologie și un capac patentat. Puteți găti așa cum v-ați obișnuit, dar cu mai puțin lichid și în mai puțin timp decât în cazul gătitului convențional.

Suprafața dublu întărită a vaselor Diamond Active Lite se mândrește cu proprietăți antiaderente superioare și este, de asemenea, foarte rezistentă la zgârieturi. Este ușor de curățat și poate rezista cu ușurință la spălarea în mașina de spălat vase sau la utilizarea, de exemplu, a ustensilelor de bucătărie din metal.

Pe lângă suprafața antiaderentă extrem de durabilă, veți aprecia transferul foarte rapid de căldură pe întreaga suprafață a oalelor Diamond Active Lite, care este asigurat de un material special cu 6 straturi și de un fund prelucrat de calitate. Oalele sunt ideale pentru utilizarea pe un aragaz cu inducție, un avantaj suplimentar este posibilitatea de a coace în cuptor până la 250 °C. Pentru o manevrare confortabilă în timpul gătitului, acestea sunt echipate cu mânere robuste din material sintetic rezistent la căldură.

Cireașa de pe tort a vaselor de gătit Diamond Active Lite este capacul inovator patentat din sticlă securizată și temperată, care permite gătitul sub presiune și fierberea, cu avantajul că puteți adăuga ingrediente în oală după cum doriți în timpul gătitului - fără a fi nevoie să dați pierdeți aburii în aer. Veți găti totul mai repede și mai sănătos, și cu mai puține mirosuri în bucătărie. Capacul este prevăzut cu o margine largă de silicon și o supapă care echilibrează și menține o presiune constantă în oală. Închiderea și deschiderea intuitivă și ușoară cu o singură mână îl face ușor de manevrat. Spre deosebire de oalele sub presiune cu capace din oțel inoxidabil, aici aveți un control perfect asupra conținutului oalei. Tigăile Diamond Active Lite sunt ceea ce aveți nevoie pentru un rezultat perfect al eforturilor dvs. culinare.

Seria Diamond Active Lite

 • Vase de gătit versatile din titan pentru gătit sub presiune sănătos și eficient din punct de vedere energetic
 • Pot fi folosite, de asemenea, pentru prăjire, fierbere, decongelare, conservare sau coacere în cuptor
 • Turnat manual, dintr-o singură bucată pentru o rezistență mecanică și termică mai mare
 • Combină măiestria cu tehnologiile inovatoare
 • Robuste, stabile din punct de vedere dimensional, de lungă durată - garanție de 25 de ani pentru corpul vasului de gătit
 • Suprafață antiaderentă foarte rezistentă pentru o gătire mai sănătoasă, fără grăsimi
 • Dublu întărite, rezistente la zgârieturi, fabricate fără PFOA
 • Datorită rezistenței ridicate a suprafeței, pot fi folosite chiar și ustensile de bucătărie din metal
 • Potrivite pentru prepararea alimentelor delicate și pentru prăjirea la temperaturi ridicate
 • Capacul poate fi ridicat în orice moment în timpul gătitului datorită unei supape speciale
 • Puteți adăuga ingrediente suplimentare în timpul gătitului, fără a fi nevoie să lăsați să iasă aburi
 • Mecanism patentat de închidere a capacului pentru închiderea și deschiderea cu o singură mână
 • Accelerează procesul de gătire cu până la 50% din timp și reduce consumul de energie cu până la 70%
 • Alimentele rezultate au o aromă mai puternică și mai multe vitamine conservate, cu mai puține mirosuri în aer
 • Baza din oțel feromagnetic cu o grosime de aproximativ 8 mm, fabricată special pentru WOLL
 • Transfer de căldură foarte rapid pe întreaga suprafață
 • Poate fi utilizat pe toate tipurile de căldură, ideal pentru inducție
 • Marginile ranforsate asigură o mai bună rezistență la impact
 • Conceput pentru o turnare ușoară fără picurare
 • Mânerele fixe sunt potrivite pentru coacerea în cuptor până la 250 °C
 • Oalele și capacele pot fi spălate în mașina de spălat vase

Tehnologii și materiale utilizate

Produsele turnate profesionale WOLL reprezintă produse "Made in Germany" fabricate cu cea mai înaltă calitate de manoperă. Acest lucru este, de asemenea, monitorizat continuu în timpul procesului de producție. În plus, tehnologiile utilizate de WOLL sunt ecologice și au emisii reduse de dioxid de carbon. Toate vasele de gătit WOLL fabricate din aliaj de aluminiu cultivat de înaltă calitate sunt turnate manual, ceea ce le deosebește de producția convențională anonimă din fabrică. Turnarea manuală lentă previne formarea de pungi de aer care reduc calitatea materialului.

Mai multe straturi sunt aplicate la turnarea de aluminiu rezultatăpentru o mai mare antiaderență și durabilitate a vasului de gătit. Înainte de aceasta, suprafața sa este sablată de mai multe ori. Într-o etapă ulterioară, corpul tigăii sau al vasului este întărit cu particule de titan și ars cu o duză cu plasmă la temperaturi extreme de peste 20.000 °C. Astfel, vasele sunt stabile din punct de vedere dimensional și rezistente la deteriorări mecanice. Al doilea strat protejează materialul împotriva coroziunii, în timp ce al treilea strat oferă proprietăți excelente de antiaderență. Ultimul strat superior întărit este antiaderent, dublu întărit cu ajutorul particulelor de diamant, cel mai dur mineral de pe planeta noastră. Datorită proprietăților sale excepționale, acesta este protejat de un secret de fabricație. Metoda unică de fabricare a plăcii de inducție din oțel feromagnetic asigură o bază plată și o încălzire rapidă și uniformă a vaselor de gătit, fără pierderi de căldură.

Datorită unui proces special de fabricație, suprafața antiaderentă de înaltă calitate poate rezista la spălarea în mașina de spălat vase sau chiar la utilizarea uneltelor metalice de bucătărie. (Cu toate acestea, pentru o durată de viață mai lungă a ustensilelor de gătit, vă recomandăm să folosiți ustensile mai delicate din lemn sau silicon) Suprafața antiaderentă special întărită WOLL este dovedită pentru o gătire sănătoasă, cu puține sau deloc grăsimi. Este sigur și fără PFOA. Mâncărurile rezultate sunt atât de bogate în vitamine. Datorită rezistenței sale la căldură de până la 250 °C, este potrivit nu numai pentru alimentele delicate, ci și pentru prăjirea la temperaturi ridicate. Oalele sub presiune Diamond Active Lite rezistă, de asemenea, foarte bine la șocurile de temperatură, ele putând fi încălzite rapid chiar și fără a folosi grăsimi. Datorită proprietăților sale antiaderente superioare, este foarte ușor de curățat.

Parametri suplimentari

Categorie: Oale sub presiune
Greutate: 1.98 kg
Material: Titan
Dimensiune: 24 cm
Caracteristici: Potrivit pentru cuptor
Tip produs: Oală sub presiune
Seria: WOLL Diamond Active Lite Induction
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: