Tigaie cu acoperire antiaderență îmbunătățită cu titan SIMPLE COOK, 28 cm, Tefal

Cod: TEFB5560653
Marcă: Tefal
97 lei
În stoc (8 ks)

Toată lumea știe că pregătirea unor mese delicioase necesită timp - dar curățarea ar trebui să fie rapidă. Tigaia Tefal Simple Cook a fost concepută pentru a vă simplifica viața de zi cu zi, cu suprafețe antiaderente pentru o curățare ușoară, fără efort, a tigăii și o serie de caracteristici pentru rezultate perfecte la gătit.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Noua tigaie Simple Cook obține rezultate excelente fără efort. Descoperiți ustensilele de gătit cu protecție împotriva flăcării pentru o curățare ușoară, fără griji, care nu poate fi mai ușoară.

Suprafața din titan de înaltă calitate este foarte durabilă, în timp ce baza de dispersare a căldurii asigură o conducere optimă a căldurii pentru o gătire uniformă a alimentelor, iar mânerul oferă o ergonomie îmbunătățită pentru un confort maxim. Tigaia de înaltă calitate permite prăjirea și gătitul perfect fără adaos de carne, oferind o gătire sănătoasă și un gust fără compromisuri. Nu puteți da greș cu o mâncare delicioasă gătită acasă, fie că este vorba de mesele de zi cu zi gătite de la zero sau de festinurile de weekend pentru întreaga familie.

Marca Tefal oferă ustensile de gătit care accelerează procesul de curățare, astfel încât să aveți mai mult timp pentru a face ceea ce este cu adevărat important.

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi universale
Greutate: 0.62 kg
Material: Aluminiu
Dimensiune: 28 cm
Caracteristici: Se poate spăla în mașina de spălat vase
Tip produs: Tigaie universală
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: