Tigaie pentru saute TITANIUM NOWO 24 cm, pentru inducție, mâner detașabil, titan, WOLL

Cod: WL1724DPI
Marcă: WOLL
511 lei –9 %
Tigaie pentru saute TITANIUM NOWO 24 cm, pentru inducție, mâner detașabil, titan, WOLL
511 lei –9 % 460 lei
În stoc (4 buc.)

Tigăi antiaderente din titan de calitate superioară, cu mâner detașabilTigăile Diamond Lite de la marca germană WOLL sunt ideale pentru prăjirea sănătoasă și cu economie de energie, cu puține sau deloc grăsimi , datorită suprafeței lor antiaderente speciale. Suprafața diamantată cu duritate dublă are proprietăți antiaderente foarte superioare și este, de asemenea, foarte rezistentă la zgârieturi. Tigăile sunt ușor de curățat și pot rezista cu ușurință la spălarea în mașina de spălat vase sau la utilizarea ustensilelor metalice de bucătărie, de exemplu.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tigăi antiaderente din titan de calitate superioară, cu mâner detașabilTigăile Diamond Lite de la marca germană WOLL sunt ideale pentru prăjirea sănătoasă și cu economie de energie, cu puține sau deloc grăsimi , datorită suprafeței lor antiaderente speciale. Suprafața diamantată cu duritate dublă are proprietăți antiaderente foarte superioare și este, de asemenea, foarte rezistentă la zgârieturi. Tigăile sunt ușor de curățat și pot rezista cu ușurință la spălarea în mașina de spălat vase sau la utilizarea ustensilelor metalice de bucătărie, de exemplu.

Pe lângă suprafața antiaderentă extrem de durabilă, veți aprecia transferul foarte rapid de căldură pe întreaga suprafață a tigăii, care este asigurat de un material special cu 6 straturi și de un fund prelucrat de calitate. Tigăile sunt ideale pentru a fi utilizate pe o plită cu inducție, au avantajul suplimentar de a putea fi folosite pentru copt în cuptor, până la o temperatură de 250 °C.

Tigăile Diamond Lite sunt echipate cu mânere practice detașabile. Datorită designului tehnic inteligent, acestea se potrivesc cu ușurință în chiuveta de bucătărie, în mașina de spălat vase sau chiar într-un cuptor mai mic, după îndepărtarea mânerelor. Economisește spațiu în timpul depozitării.

Mecanismul patentat al mânerului detașabil izolat termic asigură o manevrare confortabilă. Partea de susținere a mânerelor sau a mânerelor este turnată în turnarea tigăii. Acestea formează o singură unitate care asigură o fixare sigură. Tigăile cu mânere detașabile sunt potrivite în special pentru familiile cu copii mici, deoarece mânerele nu ies prin plita sau blatul de lucru.

Seria Diamond Lite

 • Tigăi de titan de calitate superioară pentru gătit sănătos fără grăsimi, producție patentată
 • Turnat manual, dintr-o singură bucată pentru o rezistență mecanică și termică mai mare
 • Combină măiestria cu tehnologiile inovatoare
 • Robust, stabil din punct de vedere dimensional, potrivit pentru bucătari profesioniști datorită calității sale
 • Mânere de tigaie detașabilecertificate - simplu, practic, sigur
 • Economie de spațiu pentru depozitare poate fi folosit pentru coacere în cuptor (fără mâner detașabil)
 • În ceea ce privește copiii, reduce riscurile asociate cu mânerele ustensilelor care ies în afară de plita de gătit
 • Suprafață antiaderentă foarte rezistentă pentru gătit sănătos, fără grăsimi
 • Dublu întărit, rezistent la zgârieturi, fabricat fără PFOA
 • Datorită rezistenței ridicate a suprafeței, pot fi folosite chiar și ustensile de bucătărie din metal
 • Potrivit pentru prepararea alimentelor delicate și pentru prăjirea la temperaturi ridicate
 • Baza din oțel feromagnetic cu o grosime de aproximativ 8 mm, fabricată special pentru WOLL
 • Transfer de căldură foarte rapid pe întreaga suprafață
 • Poate fi utilizat pe toate tipurile de căldură, ideal pentru inducție
 • Economisește până la 1/3 din energie în comparație cu tigăile tradiționale din oțel inoxidabil
 • Margini întărite pentru o mai bună rezistență la impact
 • Conceput pentru o turnare ușoară fără picurare
 • Farfuriile sunt foarte ușor de curățat, se pot spăla în mașina de spălat vase

Tehnologii și materiale utilizate

Produsele turnate profesionale WOLL reprezintă produse "Made in Germany" fabricate cu cea mai înaltă calitate de manoperă. Acest lucru este, de asemenea, monitorizat continuu în timpul procesului de producție. În plus, tehnologiile utilizate de WOLL sunt ecologice și au emisii reduse de dioxid de carbon. Toate vasele de gătit WOLL fabricate din aliaj de aluminiu cultivat de înaltă calitate sunt turnate manual, ceea ce le deosebește de producția convențională anonimă din fabrică. Turnarea manuală lentă previne formarea de pungi de aer care reduc calitatea materialului.

Mai multe straturi sunt aplicate la turnarea de aluminiu rezultatăpentru o mai mare antiaderență și durabilitate a vasului de gătit. Înainte de aceasta, suprafața sa este sablată de mai multe ori. Într-o etapă ulterioară, corpul tigăii sau al vasului este întărit cu particule de titan și ars cu o duză cu plasmă la temperaturi extreme de peste 20.000 °C. Astfel, vasele sunt stabile din punct de vedere dimensional și rezistente la deteriorări mecanice. Al doilea strat protejează materialul împotriva coroziunii, în timp ce al treilea strat oferă proprietăți excelente de antiaderență. Ultimul strat superior întărit este antiaderent, dublu întărit cu ajutorul particulelor de diamant, cel mai dur mineral de pe planeta noastră. Pentru proprietățile sale excepționale, acesta este protejat de un secret de fabricație.Metoda unică de producție a plăcii de inducție din oțel feromagnetic asigură un fund plat și o încălzire rapidă și uniformă a tigăii, fără pierderi de căldură.

Datorită unui proces special de fabricație, suprafața antiaderentă de înaltă calitate poate rezista la spălarea în mașina de spălat vase sau chiar la utilizarea uneltelor metalice de bucătărie. (Cu toate acestea, pentru o durată de viață mai lungă a ustensilelor de gătit, vă recomandăm să folosiți ustensile mai delicate din lemn sau silicon) Suprafața antiaderentă special întărită WOLL este dovedită pentru o gătire sănătoasă, cu puține sau deloc grăsimi. Este sigur și fără PFOA. Mâncărurile rezultate sunt atât de bogate în vitamine. Datorită rezistenței sale la căldură de până la 250 °C, este potrivit nu numai pentru alimentele delicate, ci și pentru prăjirea la temperaturi ridicate. De asemenea, vasele de gătit Diamond Lite rezistă foarte bine la șocurile de temperatură , putând fi încălzite rapid chiar și fără a folosi grăsimi. Datorită proprietăților sale antiaderente superioare, vasul de gătit este foarte ușor de curățat.

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi pentru sotat
Greutate: 1.66 kg
Material: Titan
Dimensiune: 24 cm
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Tigaie pentru sotat
Seria: WOLL Diamond Lite Induction
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: