Tăvi pentru servit

2 articole în total
Tava pentru micul dejun 61 x 35 cm, lemn de salcâm, Continenta
569 lei
CONT4868
Tava pentru micul dejun 61 x 35 cm, lemn de arbore de cauciuc, Continenta CONT3061

Platouri de servire - mobilitate elegantă pentru mâncărurile și băuturile dvs

Tăvile de servire sunt ideale dacă masă de sufragerie este departe de bucătărie sau dacă serviți adesea băuturi în camera de zi sau pe terasă. Le puteți folosi pentru a transporta pahare, carafe, farfurii sau gustări.

Tăvile de servire se dovedesc a fi utile atunci când puneți masa, luați micul dejun la pat, stați pe terasă în nopțile fierbinți de vară sau savurați ceai și prăjituri în timp ce citiți o carte. De asemenea, sunt indispensabile dacă organizați petreceri și serviți cocktailuri de casă!

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când cumpăr o tavă de servire?

Există o serie de lucruri la care trebuie să vă gândiți înainte de a cumpăra o tavă de servire . Petreceți ceva timp pentru a lua în considerare dimensiunea tavă de servire. Alegeți o tavă mare, cu mult spațiu pentru pahare, cești și farfurii, dacă doriți să o folosiți în mod regulat pentru a transporta alimente și băuturi.

Alegeți o tavă de servire pe care vă simțiți confortabil să o transportați sau una care are mânere confortabile, indiferent dacă doriți să transportați carafe de apă, pahare de whisky sau carafe de apă care pot fi destul de grele. De asemenea, puteți alege o tavă cu margini mai înalte. Ultimul lucru pe care doriți să vi se întâmple este să alunecați și să vărsați mâncarea pe jos sau pe dumneavoastră pentru că nu ați putut ține tava.

Un alt factor de luat în considerare este cât de rezistentă este tava. Asigurați-vă că tava poate susține mâncarea și băuturile pe care le puneți deasupra.

Tăvile de servire sunt utile nu numai pentru a servi băuturi pe terasă sau pentru a aduce paharele la masă de sufragerie masa, dar sunt, de asemenea, un must-have dacă doriți să vă surprindeți persoana iubită cu micul dejun la pat.

Aici, la Kulina, veți găsi tăvi de servire într-o mare varietate de forme, dimensiuni și modele. Pentru a vă face experiența de cumpărare mai puțin stresantă, am ales tăvi de servire fantastice, durabile și elegante de la mărci de top precum Blomus, Bitz, și Continenta.

Cum ar trebui să curățați o tavă de serviredin lemn?

Există multe tăvi de servire din lemn diferite în categoria noastră de tavă de servire , așa că este foarte probabil să alegeți una dintre ele. De asemenea, trebuie să vă asigurați că știți cum să o curățați.

Întotdeauna asigurați-vă că ștergeți totul cu un prosop curat și umed. Nu vă lăsați tava murdară peste noapte. Din când în când, asezonați-vă tava așa cum vă asezonați tăblițele de tocat - cu o picătură de ulei sau ceară.