Capac pentru oală sub presiunede 26 cm VITAVIT Fissler

Cod: FS62300026700
Marcă: Fissler
339 lei –5 %
Capac pentru oală sub presiunede 26 cm VITAVIT Fissler
339 lei –5 % 320 lei
În stoc (4 buc.)

Datorită capacului metalic suplimentar cu mâner din plastic, oala sub presiune vitavit® cu un diametru de 26 cm poate fi folosită ca o oală obișnuită.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Datorită capacului metalic suplimentar cu mâner din plastic, oala sub presiune vitavit® cu un diametru de 26 cm poate fi folosită ca o oală obișnuită.

La fiecare 3 secunde, 1 produs Fissler este vândut în întreaga lume!

Fissler GmbH este cel mai mare producător de ustensile de uz casnic și de bucătărie din Germania . Acesta operează pe toate continentele lumii, în peste 80 de țări, prin intermediul birourilor sale de vânzări. Eticheta "Superbrand din Germania" plasează pe bună dreptate Fissler printre cele mai influente brandy-uri. O concentrare puternică pe inovație și dezvoltare , care se întinde pe parcursul mai multor decenii, contribuie în mod corect la realizarea unor produse care vă permit să experimentați procesele tehnologice adesea plictisitoare într-un mod jucăuș și nou . În fiecare an, clienții așteaptă cu nerăbdare noi produse care să îi distreze. Fissler este un pionier al noilor tendințe, după cum o dovedesc numeroasele brevete și premii pentru design. De asemenea, merită menționat managementul de control, care se desfășoară pe parcursul întregului proces de producție în conformitate cu standarde stricte. Tehnologiile moderne de producție și noile instrumente de inspecție garantează cea mai înaltă calitate. De peste 170 de ani, Fissler se bazează pe 3 piloni cheie - know-how tehnologic, producție perfectă și o mare putere de inovare . Toți cei 700 de angajați au un singur obiectiv în minte - un produs adaptat la nevoile clientului. Gătitul trebuie să ne încânte clienții! Fabricat în Fissler (Germania)

Parametri suplimentari

Categorie: Capace de tigaie
Greutate: 0.8 kg
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 26 cm
Tip produs: Capac
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: