Statuete

33 articole în total
Decor antistres BALLANCE, 15 cm, negru, Philippi
409 lei
PHP193283
Opritor pentru ușă DEDE, 2 kg, metal maro, Alessi
Outlet
599 lei –25 %
449 lei
ALPS18BM
Figurină WUNDERKAMMER HOLY CRAB, 32 cm, argintiu, aluminiu, Seletti SLT10897
Figurină WUNDERKAMMER HUMAN SKULL, 20 cm, argintiu, aluminiu, Seletti SLT10891
Opritor pentru ușă ENTRA, montat pe perete, 4 cm, Blomus
121 lei
BM65353
Clepsidră LALA, 16 cm, magnetic, Philippi
205 lei
PHP103004
Figurină WUNDERKAMMER SHELL, 23 cm, argint, aluminiu, Seletti
679 lei
SLT10894
Decorațiune INDO 22 cm, alb, ciment, Bloomingville
Outlet
273 lei –25 %
204 lei
BV82047445
Opritor de ușă STOP, 1 kg, Blomus
281 lei
BM68307
Clepsidră LALA 30 cm, Philippi
256 lei
PHP103005
Decor MEMORABILIA MY GUN, 22 cm, alb, porțelan, Seletti
299 lei
SLT10451
Opritor pentru ușă STOP, 2 kg, Blomus
349 lei
BM68306
Figurină THE REFLECTIVE ONE 14 cm, albă, Kähler
445 lei
KHL691017
Figurină WUNDERKAMMER CROW UP 10,5 cm, argintiu, aluminiu, Seletti SLT10895
Sus
Produsele următoare

Figurine - o modalitate excelentă de a personaliza spațiul dvs

Care sunt tipurile de figurine disponibile la magazinul Kulina?

O mulțime de accente inteligente de decorare este un semn al unei case cu un proprietar creativ și atent la detalii. Cele mai mici detalii pot servi ca bază pentru întreaga amenajare a spațiului sau a întregii case.

Nimic nu este mai bun decât alegerea celor mai mari figurine și sculpturi unice atunci când vine vorba de decorarea cu piese inteligente și distractive. Kulina oferă o gamă largă de sculpturi și figurine într-o varietate de subiecte, materiale, culori și mărci, cum ar fi Seletti.

Unde să vă puneți figurinele și cum să le aranjați?

Figurinele pot fi elemente decorative încântătoare care adaugă o notă de personalitate și farmec casei tale. Iată câteva idei despre unde să le plasați și cum să le aranjați:

 • Rafturi și dulapuri de prezentare: Rafturile deschise sau vitrinele cu pereți de sticlă sunt locuri excelente pentru a expune figurinele. Aranjați-le într-o manieră plăcută din punct de vedere vizual, păstrând laolaltă figurine similare sau creând grupări tematice.

 • Șemineu sau șemineu: Dacă aveți un șemineu sau o șemineu, luați în considerare plasarea câtorva figurine pe el. Amestecați-le cu alte obiecte decorative, cum ar fi lumânări sau fotografii înrămate, pentru a crea un punct focal atractiv.

 • Mese laterale și noptiere: Figurinele pot fi așezate pe măsuțe, măsuțe de capăt sau noptiere. Acestea adaugă o notă de fantezie și interes pentru aceste suprafețe.

 • Pervazurile ferestrelor: Plasarea figurinelor pe pervazurile ferestrelor poate crea o scenă fermecătoare care interacționează cu lumea exterioară. Aveți grijă la lumina directă a soarelui și la posibila decolorare a culorilor.

 • Rafturi de cărți: Intercalati figurine printre cărțile de pe rafturi. Acestea pot adăuga un interes vizual colecției de cărți și pot întrerupe monotonia rândurilor de cărți.

 • Consolă de intrare: O figurină pe o masă consolă de intrare poate întâmpina vizitatorii și poate da un ton primitor pentru casa ta.

 • Contoare de bucătărie: În bucătărie, puteți amplasa figurine pe rafturi deschise sau pe blaturi, aducând o notă de artă unui spațiu funcțional.

 • Vanitatea de baie: Pentru o notă de eleganță, așezați o figurină pe vanitatea sau pe blatul de baie.

 • Rafturi suspendate sau rafturi plutitoare: Dacă aveți rafturi suspendate sau rafturi plutitoare, figurinele pot fi așezate pe acestea pentru a crea o expunere unică care atrage privirea în sus.

 • Spații de lucru: O figurină mică poate fi o completare plăcută a biroului de acasă sau a spațiului de lucru, oferind o pauză vizuală de la obiectele legate de muncă.

Când aranjați figurine:

 • Echilibru: Luați în considerare echilibrul vizual general. Amestecați figurine mai mari și mai mici și jucați-vă cu înălțimile pentru a crea un aranjament dinamic.

 • Temă sau stil: Aranjați împreună figurine care au o temă, o paletă de culori sau un stil comun pentru a crea un aspect coerent.

 • Spațiu negativ: Lăsați un spațiu negativ în jurul fiecărei figurine pentru a preveni un aspect aglomerat.

 • Înălțimi și dimensiuni variate: Varierea înălțimii și dimensiunilor figurinelor adaugă interes vizual aranjamentului.

 • Grupări: Grupați figurine asemănătoare pentru a crea o expunere cu mai mult impact.

Nu uitați că aranjarea figurinelor este un proces creativ și că puteți experimenta cu diferite poziționări și combinații până când găsiți o configurație care să rezoneze cu stilul dvs. personal și să îmbunătățească ambianța casei dvs.

Sunt figurinele o idee bună de cadou?

Faptul că figurinele sunt atât de versatile înseamnă că puteți alege una care să se potrivească intereselor sau hobby-urilor destinatarului, adăugând o notă de individualitate. Puteți alege una care să se potrivească preferințelor lor, fie că sunt pasionați de artă sau colecționari de figurine.

De asemenea, figurinele pot fi folosite ca elemente ornamentale atemporale pentru a conferi personalitate și farmec oricărei zone de locuit. Acestea pot spori atractivitatea estetică a unui spațiu și pot servi drept subiect de conversație. Acestea variază de la sculpturi frumoase la obiecte comice.

Figurinele au, de asemenea, o semnificație sentimentală și ar putea aduce amintiri plăcute. Puteți crea o legătură personală cu destinatarul prin selectarea unei figuri care reprezintă o semnificație unică sau reflectă un interes comun.


Pentru mai multe soluții decorative, vă rugăm să consultați selecția noastră de suporturi de cărți, decorațiuni de perete, rame foto și multe altele.