Set tacâmuri pentru pește NUOVA, 12 buc, WMF

Cod: WM1291506046
Ofertă Sticker
Marcă: WMF
293 lei –20 %
Set tacâmuri pentru pește NUOVA, 12 buc, WMF
293 lei –20 % 234 lei
În stoc (7 buc.)
6x furculiță, 6x cuțit

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tacâmurile pentru pește Nuova se folosesc exclusiv pentru fileurile de pește sau peștele întreg. Cuțitul de pește nu are o lamă ascuțită și, prin urmare, este destinat doar pentru tăierea peștilor sau pentru manipularea acestora. Lama cuțitului are o formă simetrică, este decalată în jos față de mâner. Caracteristica distinctivă a furculiței pentru pește este tăietura de la dinți până la capul furculiței, dar poate fi folosită și în mod obișnuit și este aproape identică cu furculița pentru aperitiv/dessert.

Datorită designului lor sofisticat, tacâmurile speciale din seria Nuova din oțel inoxidabil Cromargan® de înaltă calitate, cu finisaj lustruit, ușurează activitățile zilnice și, în plus, sunt foarte arătoase. Farmecul seriei Nuova constă în integritatea și continuitatea formelor sale, piesele individuale de tacâmuri completându-se perfect între ele. Designerii Jutta Keil și André Stocker le-au înzestrat cu un design atrăgător și atemporal, potrivit atât pentru ocazii festive, cât și pentru utilizarea zilnică.

Tacâmurile sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate Cromargan®, care conține 72% oțel, 18% crom și 10% nichel. Este un material durabil, necoroziv și rezistent la acizii alimentari. Cromargan® este foarte lucios și ușor de curățat. Tacâmurile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Parametri suplimentari

Categorie: Tacâmuri pentru pește și fructe de mare
Greutate: 0.68 kg
Tip produs: Set de tacâmuri
Seria: WMF Nuova
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: