Lingură pentru ouă NUOVA, set de 6 buc, WMF

Cod: WM1291466040
Marcă: WMF
99 lei
În stoc (4 buc.)

Lingurile de ouă Nuova sunt mai mici decât cele de cafea. Datorită formei lor rotunde, acestea sunt ideale pentru a savura cu adevărat micul dejun.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Lingurile de ouă Nuova sunt mai mici decât cele de cafea. Datorită formei lor rotunde, acestea sunt ideale pentru a savura cu adevărat micul dejun.

Datorită designului lor sofisticat, tacâmurile speciale din seria Nuova din oțel inoxidabil Cromargan® de înaltă calitate, cu finisaj lustruit, ușurează activitățile zilnice și, în plus, sunt foarte arătoase. Farmecul seriei Nuova constă în integritatea și continuitatea formelor sale, piesele individuale de tacâmuri completându-se perfect între ele. Designerii Jutta Keil și André Stocker le-au înzestrat cu un design atrăgător și atemporal, potrivit atât pentru ocazii festive, cât și pentru utilizarea zilnică.

Tacâmurile sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate Cromargan®, care conține 72% oțel, 18% crom și 10% nichel. Este un material durabil, necoroziv și rezistent la acizii alimentari. Cromargan® este foarte lucios și ușor de curățat. Tacâmurile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Parametri suplimentari

Categorie: Seturi de lingurițe
Greutate: 0.15 kg
Tip produs: Accesorii pentru servire
Seria: WMF Nuova
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: C

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: