Suport pentru cuțite de bloc FOUR STAR, 7 buc, cu dispozitiv de honuit și foarfecă, Zwilling

Cod: ZW35066000
Marcă: ZWILLING
1 939 lei –26 %
Suport pentru cuțite de bloc FOUR STAR, 7 buc, cu dispozitiv de honuit și foarfecă, Zwilling
1 939 lei –26 % 1 432 lei
În stoc (11 buc.)

Setul de cuțite FOUR STAR® din 7 piese cu suport, ascuțitoare și foarfecă include:

 • 1x cuțit pentru curățat FOUR STAR®, lama 10 cm, nr. ser.: ZW3107010101
 • 1x cuțit de bucătărie FOUR STAR®, lamă 13 cm, nr. ser.: ZW31070131
 • 1x cuțitil bucătarului FOUR STAR®, lama 20 cm, nr. ser.: ZW31071201
 • 1x cuțit de pâine FOUR STAR®, lamă 20 cm, nr. ser.: ZW31076201
 • 1x pilă pentru ascuțit din oțel cromat cu caneluri, lama 21 cm, nr. ser.: ZW32576211
 • 1x foarfecă multifuncțională, nr. ser.: ZW41370001
 • 1x bloc de cuțite din lemn de fag

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Seria FOUR STAR® a companiei germane ZWILLING J. A. Henckels este deja o legendă în rândul cuțitelor de calitate, adesea căutată de maeștrii bucătari. A fost introdus pentru prima dată pe piață în 1976 și, datorită utilizării materialelor de înaltă calitate și a tehnologiei revoluționare de producție a cuțitelor, cu un mâner sintetic fără cusur, a devenit unul dintre cele mai bine vândute cuțite din lume. Acestea sunt cuțite foarte ascuțite, de înaltă calitate, fabricate din oțel special printr-o metodă patentată de forjare dintr-o singură bucată de oțel, care se mândrește cu un grad ridicat de confort și siguranță în utilizare.

Cuțitele ascuțite, care de asemenea își păstrează ascuțimea pentru o perioadă lungă de timp, sunt indispensabile în bucătărie nu numai pentru bucătarii pasionați. În seria FOUR STAR® veți găsi cuțite de diferite dimensiuni și forme de lamă. Marca ZWILLING este un semn al calității, o recomandăm cu căldură!

Seria FOUR STAR®

 • Design simplu, prindere sigură și confortabilă
 • O legendă mondială printre cuțitele de calitate
 • Mâner sintetic ergonomic, antiderapant
 • Gardă de protecție Standard
 • Tranziție lină între gardă și mâner
 • Oțel special produs pentru ZWILLING J. A. Henckels
 • Lamă FRIODUR®, întărită la îngheț
 • Cuțit SIGMAFORGE® - forjat dintr-o singură bucată
 • Duritate aprox. 57 HRC pe scara Rockwell
 • Măcinare manuală
 • Controlul lamei laser
 • Garanție pe viață împotriva defectelor de fabricație ale lamei
 • Cuțitele pot fi spălate în mașina de spălat vase - cu toate acestea, se recomandă spălarea manuală
 • Produsul a câștigat premii de design prestigioase: iF product design și Busse Longlife Design

Tehnologii și materiale utilizate

Pentru producția cuțitelor a fost folosit un oțel special de înaltă calitate, cu o cantitate optimă de crom și carbon, produs în conformitate cu cerințe speciale exclusiv pentru ZWILLING J. A. Henckels. Cu o duritate Rockwell de aproximativ 57 HRC, acest oțel este flexibil, are o bună performanță inițială de tăiere, o durată de viață lungă a lamei și o rezistență perfectă la coroziune. Cuțitele fabricate din acest oțel special sunt, de asemenea, ușor de ascuțit. Ceea ce confirmă că în producție se folosește „rețeta" corectă este faptul că peste 100 de milioane de cuțite au fost deja fabricate din această rețetă fără a schimba compoziția oțelului.

Proprietățile oțelului sunt îmbunătățite și mai mult în scopul producției de cuțite printr-o metodă specială patentată de călire FRIODUR®, prin care oțelul este înghețat la -70 °C după ce a fost încălzit la o temperatură de peste 1000 °C și călit la -70 °C și apoi încălzit de două ori la o temperatură de aproximativ 250 °C. Structura moleculară rezultată crește semnificativ duritatea, tenacitatea și rezistența la coroziune a cuțitului.

Lama cuțitului este forjată dintr-o singură bucată de oțel, folosind metoda SIGMAFORGE®, care îmbunătățește proprietățile oțelului. Lamele forjate în acest mod au o structură mai densă și mai omogenă, ceea ce asigură o mai mare rezistență, tenacitate și rezistență la tocire.

Lama stabilă și geometria perfectă a lamei au ca rezultat o performanță de tăiere excepțională și un control precis în tăiere. Unghiul ascuțit oferă și mai multă acuitate, ceea ce face felierea mai plăcută. Datorită tăieturii în formă de pană, cuțitul pătrunde în alimente fără efort. Forma leagănului ajută la utilizarea intuitivă a cuțitului pentru o tăiere ușoară și precisă.

Garda transversală Standard este integrată ca parte a lamei într-o singură bucată de oțel. Asigură distribuirea corectă a greutății, protejează degetele de alunecarea pe lamă și asigură un control precis al cuțitului.

Mânerul ergonomic, fără stropi, este fabricat din material sintetic durabil, care este incasabil, rezistent la impact și rezistent la acizii alimentari. Se poate spăla în mașina de spălat vase. Lipirea perfectă a pieselor individuale previne reținerea depunerilor și a bacteriilor, astfel încât cuțitele îndeplinesc standarde stricte de igienă.

Întreținerea cuțitelor ZWILLING

Cuțitele cu mânere din plastic pot fi spălate în mașina de spălat vase, dar se recomandă spălarea manuală, care este mai blândă cu cuțitul. Dacă preferați să spălați în mașina de spălat vase, vă rugăm să țineți cont de faptul că cuțitele de înaltă calitate pot fi deteriorate dacă intră în contact cu alte tacâmuri, oale sau tigăi în timpul procesului de spălare. Prin urmare, atunci când puneți vasele în mașina de spălat vase, este esențial să verificați dacă lamelele acestora nu pot atinge alte obiecte. Producătorul recomandă, de asemenea, un program economic cu o temperatură maximă de 55 °C pentru o eventuală utilizare a mașinii de spălat vase.

Ascuțirea cuțitelor ZWILLING

Orice cuțit trebuie ascuțit din când în când. Pentru ascuțirea cuțitelor din seria FOUR STAR®, vă putem recomanda toate ascuțitoarele și pietrele de ascuțit ZWILLING pe care le găsiți în oferta noastră, sau puteți folosi și pietre de ascuțit. Oferim, de asemenea, ascuțire originală direct la producător - putem aranja ca cuțitul să fie trimis la ZWILLING J. A. Henckels în Germania. Dacă este necesar, vă putem recomanda, de asemenea, un cuțitar cu experiență în ascuțirea cuțitelor ZWILLING din Praga.

Parametri suplimentari

Categorie: Seturi de cuțite
Greutate: 2.74 kg
Cu bloc: Da
Număr bucăți: 7 buc
Caracteristici: Se poate spăla în mașina de spălat vase
Tip produs: Set de cuțite
Seria: ZWILLING FOUR STAR®
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
SortBy02: 1

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: