Pahar pentru vin roșu SPIEGELAU SALUTE BORDEAUX , set de 4 buc, Spiegelau

Cod: SP4720177
Marcă: Spiegelau
147 lei –19 %
Pahar pentru vin roșu SPIEGELAU SALUTE BORDEAUX , set de 4 buc, Spiegelau
147 lei –19 % 119 lei
În stoc (4 buc.)

Salute! Un toast pe care îl veți auzi într-un restaurant italian din centrul Romei și din bucătăria unei case napoletane în timpul unei cine în familie. Cu paharele de cristal de bun gust din seria Salute de la sticlăria bavareză Spiegelau, nimic nu este mai ușor decât să deschizi o sticlă de vin bun cu prietenii și să lași seara să curgă liber. Noroc!

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Salute! Un toast pe care îl veți auzi într-un restaurant italian din centrul Romei și din bucătăria unei case napoletane în timpul unei cine în familie. Cu paharele de cristal de bun gust din seria Salute de la sticlăria bavareză Spiegelau, nimic nu este mai ușor decât să deschizi o sticlă de vin bun cu prietenii și să lași seara să curgă liber. Noroc!

 • Pahar de vin roșu Bordeaux Salute cu un volum generos de 710 ml
 • Corpul clasic în formă Bordeaux pentru o plăcere maximă a vinului
 • Volumul generos al paharului pune în evidență complexitatea vinurilor roșii
 • Potrivit pentru vinurile roșii mature de tip Bordeaux
 • Pentru soiuri precum Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc sau Merlot
 • Strălucire de lungă durată și durabilitate mare a borcanului
 • Utilizare universală: pentru baruri la domiciliu și restaurante
 • Sticlă de cristal transparentă
 • Rezistență crescută la spargere
 • 100% sigur pentru mașina de spălat vase
 • Ecologic

Atenție: Pentru a vă bucura cât mai bine, nu turnați niciodată mai mult de 150 ml de vin într-un pahar!

Noua serie de pahare de vin Salute are un design clasic, atemporal, cu picior înalt. Paharele din această gamă vor însoți cu gust orice aranjament de masă și vă vor asigura că vă bucurați de un vin bun cu stil. Strălucirea ridicată și durabilitatea paharelor le fac foarte potrivite pentru o utilizare universală atât acasă, cât și în restaurante. Designul discret al seriei Salute va adăuga o notă de eleganță oricărui stil al sufrageriei, barului de acasă, barului de vinuri sau restaurantului dumneavoastră.

Paharele de vin Spiegelau sunt special concepute în colaborare cu somelieri de renume mondial și proprietari de restaurante de primă clasă. Forma, înălțimea sau diametrul paharului joacă un rol important în dezvoltarea caracterului și a buchetului vinului și în dezvoltarea unei plăceri maxime.

 • Marginea fină, tăiată cu laser, direcționează fluxul de vin
 • Contact plăcut și sigur cu buzele tale
 • Pocal transparent, incolor, pentru a pune în valoare caracteristicile vizuale ale vinului
 • Conexiunea perfectă între tijă și cupă reduce riscul de rupere
 • Tijă netedă pentru o experiență tactilă unică
 • Bază întărită
 • Fără margini ascuțite și bază plată pentru un aspect elegant și o mai mare stabilitate

Marca germană Spiegelau , cu aproape 500 de ani de tradiție în domeniul cristalului, oferă o gamă largă de pahare de vin, pahare de degustare, pahare speciale pentru anumite tipuri de băuturi spirtoase sau pahare pentru băuturi răcoritoare pentru uz zilnic. Cu toate acestea, este cunoscut în special pentru paharele sale unice de bere. Sortimentul include, de asemenea, o gamă de carafe, ulcioare și decantoare.

Calitatea de primă clasă a ochelarilor Spiegelau este garantată de o combinație de procese de producție și know-how tehnic. Ochelarii sunt, de asemenea, extrem de rezistenți: un laborator independent garantează că, chiar și după 1 .500 de cicluri în mașina de spălat vase , aceștia rămân fără zgârieturi și deteriorări și nu își pierd strălucirea.

În spatele duratei lungi de viață și a rezistenței la spargere a paharelor se află în mare parte așa-numitul proces Platinum Glass. În timpul procesului de producție, sticla topită este trecută prin tuburi placate pentru a elimina orice impurități și neregularități. Rezultatul acestei tehnologii relativ costisitoare este o sticlă care combină în mod remarcabil eleganța, funcționalitatea și durabilitatea.

Toate paharele Spiegelau sunt fabricate din cristal fără plumb , cu o compoziție specială care garantează o durabilitate îndelungată, rezistență la spălarea în mașina de spălat vase și la spargere și, de asemenea, o mai mare strălucire decât paharele fabricate din variante de sticlă mai ieftine.

Parametri suplimentari

Categorie: Pahare de vin
Greutate: 1.21 kg
Material: Sticlă
Număr bucăți: 4 buc
Tip produs: Set pahare
Seria: Spiegelau Salute
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: