Recipient Ramekin LE N°10, set de 2 buc, roșu burgundia, Emile Henry

Cod: EH344010
Marcă: Emile Henry
107 lei –26 %
Recipient Ramekin LE N°10, set de 2 buc, roșu burgundia, Emile Henry
107 lei –26 % 79 lei
În stoc (3 buc.)

Setul include 2x vase ramekin

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Vasul de copt ramekin este potrivit pentru coacerea și fierberea unor porții mici, individuale de mâncare, poate fi folosit pentru cartofi gratinați sau mini prăjituri și brioșe sau sufleu, care vor arăta foarte bine în acest vas pe masă. Sau puteți servi diverse sosuri pentru grătar, salsa pentru nachos, nuci, etc.

Datorită tehnologiei High Resistance®, vasele de gătit Emile Henry sunt rezistente la lovituri și zgârieturi, astfel încât nu numai că puteți coace, ci și să porționați și să serviți mâncarea. Toate recipientele pot fi utilizate în cuptorul cu microunde. După scoaterea din congelator, puteți pune imediat vasele Emile Henry în cuptor sau în cuptorul cu microunde. Aceste vase de gătit nu sunt destinate utilizării pe surse de căldură directă, cum ar fi plite cu gaz sau plită electrică. Toate vasele Emile Henry pot fi spălate în mașina de spălat vase. Acesta poate rezista la temperaturi de până la 250 °C.

Știați că...?

Emile Henry este un brand francez tradițional și oferă clienților ceramică de calitate din Burgundia încă din 1850 . Toate produsele sunt în mare parte realizate manual, astfel încât fiecare piesă este originală. Marcaj ștampilat pe partea inferioară, de ex. JN3 nu este numărul ulciorului sau al matriței, ci semnătura meșterului și o amintire trecătoare a momentului în care produsul a fost creat în Marcigny, Franța.

Parametri suplimentari

Categorie: Boluri ramekin
Greutate: 0.53 kg
Culoare: roșu
Material: Ceramică
Dimensiune: 10 cm
Număr bucăți: 2 buc
Tip produs: Tavă de copt
Seria: Emile Henry Burgundy
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: