Cuțit pentru brunch NUOVA, set de 2 bucWMF

Cod: WM1291936042
Ofertă Sticker
Marcă: WMF
101 lei –20 %
Cuțit pentru brunch NUOVA, set de 2 bucWMF
101 lei –20 % 80 lei
În stoc (8 buc.)
2x cuțite ascuțite cu lama zimțată

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul de brunch Nuova este mai scurt decât un cuțit obișnuit. Pe o parte are o lamă ca un cuțit obișnuit, potrivită pentru a întinde unt sau brânză pe pâine. Pe cealaltă parte, lama este zimțată pentru tăierea covrigilor, baghetelor etc.

Datorită designului lor sofisticat, tacâmurile speciale din seria Nuova din oțel inoxidabil Cromargan® de înaltă calitate, cu finisaj lustruit, ușurează activitățile zilnice și, în plus, sunt foarte arătoase. Farmecul seriei Nuova constă în integritatea și continuitatea formelor sale, piesele individuale de tacâmuri completându-se perfect între ele. Designerii Jutta Keil și André Stocker le-au înzestrat cu un design atrăgător și atemporal, potrivit atât pentru ocazii festive, cât și pentru utilizarea zilnică.

Tacâmurile sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate Cromargan®, care conține 72% oțel, 18% crom și 10% nichel. Este un material durabil, necoroziv și rezistent la acizii alimentari. Cromargan® este foarte lucios și ușor de curățat. Tacâmurile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Parametri suplimentari

Categorie: Seturi de tacâmuri de masă
Greutate: 0.18 kg
Tip produs: Tacâmuri speciale
Seria: WMF Nuova
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: