Farfurie pentru creme brûlée 12 cm, set de 2 buc, cremă, Emile Henry

Cod: EH024013
Marcă: Emile Henry
99 lei –23 %
Farfurie pentru creme brûlée 12 cm, set de 2 buc, cremă, Emile Henry
99 lei –23 % 76 lei
În stoc (2 buc.)

Setul include 2 boluri

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Bolul Créme Brulée este perfect pentru prepararea și servirea Créme Brulée, dar, desigur, poate fi folosit și pentru înghețată, diverse mousse-uri, compoturi etc. Datorită formei și culorii sale elegante, va fi și un obiect decorativ în dulapul dumneavoastră.

Datorită tehnologiei High Resistance®, vasele de gătit Emile Henry sunt rezistente la lovituri și zgârieturi, astfel încât nu numai că puteți coace, ci și să porționați și să serviți mâncarea. Toate recipientele pot fi utilizate în cuptorul cu microunde. După scoaterea din congelator, puteți pune imediat vasele Emile Henry în cuptor sau în cuptorul cu microunde. Aceste vase de gătit nu sunt destinate utilizării pe surse de căldură directă, cum ar fi plite cu gaz sau plită electrică. Toate vasele Emile Henry pot fi spălate în mașina de spălat vase. Acesta poate rezista la temperaturi de până la 250 °C.

Știați că...?

Emile Henry este un brand francez tradițional și oferă clienților ceramică de calitate din Burgundia încă din 1850 . Toate produsele sunt în mare parte realizate manual, astfel încât fiecare piesă este originală. Marcaj ștampilat pe partea inferioară, de ex. JN3 nu este numărul ulciorului sau al matriței, ci semnătura meșterului și o amintire trecătoare a momentului în care produsul a fost creat în Marcigny, Franța.

Parametri suplimentari

Categorie: Boluri ramekin
Greutate: 0.5 kg
Culoare: Crem
Material: Ceramică
Dimensiune: 13 cm
Tip produs: Vas pentru copt
Seria: Emile Henry Clay
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: C

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: