Pahar pentru bere BARREL AGED CRAFT 480 ml, Spiegelau

Cod: SP4992660
Marcă: Spiegelau
97 lei –18 %
Pahar pentru bere BARREL AGED CRAFT 480 ml, Spiegelau
97 lei –18 % 79 lei
În stoc (10 buc.)

Paharul de bere Barrel Aged Craft Beer, Spiegelau este destinat berii artizanale de tip BA. Berile BA sau Barrel Aged sunt atât tradiționale, cât și moderne, păstrate o perioadă de timp în butoaie de lemn. Adesea, în aceste butoaie a fost învechit înainte vinul sau whisky-ul. În acest fel, se creează o serie de beri cu adevărat interesante, care merită, fără îndoială, să fie servite într-un pahar elegant și special.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Paharul de bere Barrel Aged Craft Beer, Spiegelau este destinat berii artizanale de tip BA. Berile BA sau Barrel Aged sunt atât tradiționale, cât și moderne, păstrate o perioadă de timp în butoaie de lemn. Adesea, în aceste butoaie a fost învechit înainte vinul sau whisky-ul. În acest fel, se creează o serie de beri cu adevărat interesante, care merită, fără îndoială, să fie servite într-un pahar elegant și special.

 • Pahar de 500 ml
 • Bază stabilă și un picior scurt pentru un aspect elegant și o prindere confortabilă
 • Corpul paharului are o formă de lalea cu o margine ușor curbată
 • Pahar potrivit pentru berile învechite în butoaie care le adaugă o notă de lux
 • Sticlă de cristal transparentă
 • Rezistență crescută la spargere
 • 100% sigur pentru mașina de spălat vase
 • Ecologic

Paharele inovatoare Spiegelau pentru bere artizanală (Craft Beer ) au fost aprobate de degustători experți din rândul maeștrilor berari și al profesioniștilor din industrie. Concentrându-se pe maximizarea plăcerii berii, membrii atelierului de testare au încercat să găsească cea mai potrivită formă de pahar pentru 4 stiluri de bere: IPA (India Pale Ale), Witbier (bere de grâu), Stout (bere închisă la culoare) și BA (Barrel Aged). O serie de pahare moderne, funcționale, unice, realizate în spiritul tradiției bavareze de fabricare a sticlei făcute manual.

Paharele Spiegelau Craft Beer au câștigat mai multe premii importante pentru designul lor funcțional și inovator: International Design Excellence Awards ´15, Red Dot Award 2015 și German Design Award Special 2016.

Paharelede bere Spiegelau , care evidențiază caracteristicile stilurilor individuale de bere, au fost dezvoltate pe modelul paharelor cu forme specifice în funcție de soiurile individuale de vin.

Având în vedere că microberăriile și berile artizanale sunt atât de populare în zilele noastre, ar fi păcat să pierdem din vedere diferențele de gust și arome , precum și caracteristicile vizuale ale berilor individuale. Într-un pahar ales necorespunzător, chiar și berile excepționale pot părea plictisitoare și mediocre, caracterul lor răcoritor și textura lor specifică este suprimată și își pierd curând spuma.

Spuneți adio sticlei incomode. O bere bună merită un pahar ușor, elegant și cu stil! Fie că este vorba de o bere rapidă după serviciu cu prietenii sau că sunteți un cunoscător profesionist al berii, paharul potrivit va face fiecare înghițitură mai delicioasă.

 • Bordura tăiată cu laser pentru o impresie clară și curată la fiecare înghițitură
 • Marginea larg deschisă vă permite să percepeți toate aromele berii
 • O plăcere care combină armonios dulceața și aciditatea în gură
 • Forma subțire și curbată a corpului de sticlă intensifică aroma de hamei
 • Pereți subțiri pentru a păstra berea la temperatura potrivită pentru mai mult timp

Marca germană Spiegelau , cu aproape 500 de ani de tradiție în domeniul cristalului, oferă o gamă largă de pahare de vin, pahare de degustare, pahare speciale pentru anumite tipuri de băuturi spirtoase sau pahare pentru băuturi răcoritoare pentru uz zilnic. Cu toate acestea, este cunoscut în special pentru paharele sale unice de bere. Sortimentul include, de asemenea, o gamă de carafe, ulcioare și decantoare.

Calitatea de primă clasă a ochelarilor Spiegelau este garantată de o combinație de procese de producție și know-how tehnic. Ochelarii sunt, de asemenea, extrem de rezistenți: un laborator independent garantează că, chiar și după 1 .500 de cicluri în mașina de spălat vase , aceștia rămân fără zgârieturi și deteriorări și nu își pierd strălucirea.

În spatele duratei lungi de viață și a rezistenței la spargere a paharelor se află în mare parte așa-numitul proces Platinum Glass. În timpul procesului de producție, sticla topită este trecută prin tuburi placate pentru a elimina orice impurități și neregularități. Rezultatul acestei tehnologii relativ costisitoare este o sticlă care combină în mod remarcabil eleganța, funcționalitatea și durabilitatea.

Toate paharele Spiegelau sunt fabricate din cristal fără plumb , cu o compoziție specială care garantează o durabilitate îndelungată, rezistență la spălarea în mașina de spălat vase și la spargere și, de asemenea, o mai mare strălucire decât paharele fabricate din variante de sticlă mai ieftine.

Parametri suplimentari

Categorie: Pahare bere
Greutate: 0.46 kg
Material: Sticlă
Număr bucăți: 2 buc
Tip produs: Set pahare
Seria: Spiegelau Craft Beer
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: