Pături

4 articole în total
Pătură TONE, 130 x 200 cm, roz, Hübsch
636 lei
HU220901
Pătură TONE, 130 x 200 cm, albastru, Hübsch
637 lei
HU220902
Pătură ISNEL 130 x 160 cm, albastru, bumbac, Bloomingville
105 lei
BV82059372
Prosop 130 x 160 cm, albastru, bumbac, Bloomingville
105 lei
BV82054471

Pături - must-have pentru a te îmbrăca confortabil în fiecare sezon

Ce sunt păturile?

Păturile sunt obiecte de uz casnic care oferă căldură și confort în timpul anotimpurilor mai reci. Păturile au mai multe avantaje care le fac necesare în orice gospodărie, fie că le folosiți pentru a vă ghemui pe canapea sau pentru a vă menține căldura în pat.

Pe site-ul nostru puteți cumpăra pături cu modele vibrante și de înaltă calitate, alegând dintr-o varietate de pături de la producători renumiți precum Bloomingville și Hübsch.

Care sunt utilizările și beneficiile utilizării unei pătură?

  • Căldură și confort: Asigurarea căldurii și a confortului este scopul principal al păturilor. Acestea sunt construite dintr-o gamă de țesături care oferă diferite niveluri de căldură și confort, inclusiv bumbac, lână și amestecuri sintetice. Într-o zi rece de iarnă, păturile sunt ideale pentru a te îmbrățișa cu o carte sau un film frumos.
  • Decorative: Puteți folosi păturile pentru a vă decora casa, pe lângă faptul că le puteți folosi pentru a vă ține cald și confortabil. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori, modele și texturi, astfel încât puteți alege una care să se potrivească cu estetica decorului dvs.
  • Versatilitate: O pătură este un articol multifuncțional care poate fi utilizat într-o varietate de moduri. Acestea pot fi folosite ca pătură pentru picnic, ca strat suplimentar pe pat sau ca o pătură pentru picnicpe canapea. De asemenea, sunt ideale pentru activități în aer liber, cum ar fi campingul.
  • Beneficii pentru sănătate: Păturile pot fi benefice pentru sănătate, în special pentru persoanele care se confruntă cu anxietate sau insomnie. Greutatea pătură poate oferi utilizatorului un sentiment de siguranță și confort, ceea ce îl poate ajuta să se relaxeze și să aibă un somn de mai bună calitate. Aceasta este cunoscută sub numele de terapie cu pătură cu greutate.

Care este diferența dintre o pătură și o plapumă?

O pătură și o pătură sunt două produse diferite care oferă căldură și confort în timpul somnului. O plapumă este o piesă de îmbrăcăminte moale, matlasată, care conține materiale izolatoare, cum ar fi puf, pene sau fibre sintetice, într-un înveliș de țesătură, spre deosebire de o pătură, care este o bucată plată de țesătură din lână sau bumbac.

Păturile sunt, în general, mai groase și mai calde decât păturile datorită designului lor și sunt adesea folosite ca așternuturi de pat de sine stătătoare, în timp ce păturile sunt așezate deasupra altor articole de pat pentru a oferi căldură suplimentară. Dacă folosiți o plapumă sau doar un cearșaf sau o pătură pentru a vă acoperi în timpul somnului, depinde de climatul regiunii în care locuiți.

În timp ce plăpumile ar putea necesita o curățare expertă și o anumită acoperire de plapumă, păturile vin într-o serie de dimensiuni și sunt de obicei simplu de spălat.

Puteți, de asemenea, să treceți prin mai multe varietăți de textile care sunt necesare pentru fiecare casă, cum ar fi covor șicovor , lenjerie de baie, textile de masă sau perne decorative care se vor potrivi deosebit de bine cu orice pătură în timpul unei seri de film sau a unei seri cu o carte bună.