Tigaie pentru clătite MINERAL B ELEMENT 27 cm, oțel, de Buyer

Cod: DB561216
Marcă: de Buyer
328 lei –18 %
Tigaie pentru clătite MINERAL B ELEMENT 27 cm, oțel, de Buyer
328 lei –18 % 267 lei
În stoc (4 buc.)

Tigaia Mineral B Element Poffertjes este concepută pentru iubitorii de clătite mici sau de specialitatea olandeză Poffertjes (mini clătite), care se servesc proaspete, presărate cu zahăr sau acoperite cu unt. Tigaia vă permite să prăjiți 16 clătite egale deodată. Diametrul fiecăruia dintre ele este de 4 cm.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tigaia Mineral B Element Poffertjes este concepută pentru iubitorii de clătite mici sau de specialitatea olandeză Poffertjes (mini clătite), care se servesc proaspete, presărate cu zahăr sau acoperite cu unt. Tigaia vă permite să prăjiți 16 clătite egale deodată. Diametrul fiecăruia dintre ele este de 4 cm.

Mineral B Element este o serie de tigăi din oțel de la compania franceză de Buyer. Compania de Buyer este recunoscută la nivel mondial, în special în sfera profesională, unde tigăile din oțel sunt foarte populare pentru proprietățile lor indispensabile atunci când gătesc carne sau legume. Gama de tigăi Mineral B Element este îmbunătățită pentru uz casnic cu un finisaj pe bază de ceară de albine. Acest lucru le protejează de oxidare și sporește proprietățile antiaderente naturale ale tigăilor, care se îmbunătățesc cu fiecare utilizare. Tigăile sunt concepute pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv pentru inducție. Tigăile din oțel Mineral B Element sunt 100% naturale, ecologice și reciclabile.

Tăvălugurile Mineral B Element pe scurt:

  • Tăvile sunt ideale pentru a frige carnea sau legumele și pentru grătar. Pentru clătite crocante și omlete perfecte.
  • Oțelul este un material 100% natural, cu un finisaj pe bază de ceară de albine.
  • TigăileMineral B Element nu au nicio suprafață antiaderentă artificială, nu conțin PFOA sau PTFE.
  • Fără adaos de substanțe chimice - producție ecologică.
  • Ecologic și reciclabil.
  • Moleculele de fier din tigaie sunt benefice pentru sănătate.
  • Tigăile pot fi folosite la temperaturi foarte ridicate, la care alimentele pregătite se vor retrage rapid și nu se vor pierde vitamine sau nutrienți.
  • Cu cât tigaia este folosită mai mult, cu atât mai bune sunt proprietățile sale antiaderente.
  • Conductivitate termică excelentă.
  • Proiectare robustă, durată de viață foarte lungă.

Reacția lui Maillard:

Atunci când tigaia este încălzită la peste 140 °C, mâncarea preparată se caramelizează rapid datorită caramelizării sucurilor naturale. Se formează o crustă pentru a împiedica uscarea alimentelor din interior. Rezultatul este o mâncare rumenită și crocantă, cu un centru moale și umed. Perfect pentru prăjirea cărnii, pentru a face clătite crocante sau omlete gustoase.

Cum se utilizează corect tigăile Mineral B Element:

Înainte de prima utilizare: clătiți tigaia cu apă clocotită și uscați-o bine. Se toarnă uleiul în tigaie până la o înălțime de aproximativ 1 mm și se încălzește timp de aproximativ 5 minute. Se toarnă uleiul și se șterge tigaia cu un prosop de bucătărie de hârtie. Cu cât folosiți mai des tigaia, cu atât mai bune vor fi rezultatele de gătit. Cu cât suprafața interioară este mai neagră, cu atât mai bune sunt proprietățile antiaderente. Nu spălați tigaia în mașina de spălat vase, deoarece își va pierde proprietățile antiaderente și se va coroda.

Mod de preparare: Se încălzește o tigaie cu puțin ulei. Când focul este suficient de cald, se prăjește vasul pe ambele părți. Se reduce focul și se termină de copt după cum este necesar.

Îngrijire după utilizare : îndepărtați resturile de alimente și clătiți tigaia cu apă clocotită. Apoi ștergeți imediat cu o cârpă pentru a păstra proprietățile tigăii și a preveni rugina.

Curățare și întreținere : folosiți sare de mare grunjoasă (fără apă), pe care o puneți într-o tigaie și o încălziți la foc mare timp de 1:30 min. Apoi ștergeți cu un prosop de bucătărie de hârtie. Sarea de mare grosieră îndepărtează reziduurile arse și mirosurile nedorite. Apoi se ung cu ulei și se păstrează într-un loc uscat.

ATENȚIE! Nu lăsați niciodată tigaia să se ude. Când mâncarea se arde, frecați tigaia cu un burete grosier. Nu se spală în mașina de spălat vase!

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi pentru clătite
Greutate: 1.1 kg
Material: Oțel
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Tigaie pentru clătite americane
Seria: de Buyer Mineral B Element
K překladu: CZ AUTO
Margin: B

How to season a carbon steel pan?

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: