Pahare de whisky

20 articole în total
Pahar de whisky K2, set de 2 buc, 250 ml, Liiton
Sticker
155 lei –25 %
116 lei
LT60300
Pahar pentru whisky OLD FASHIONED 300 ml, MIJ
Sticker
69 lei –20 %
55 lei
MIJG0060
Pahar pentru coniac FONTAINE, 670 ml, Holmegaard
Sticker
177 lei –20 %
141 lei
HMG4300145
Pahar pentru whisky THE PEAKS, set de 4 buc, Liiton
Sticker
359 lei –20 %
287 lei
LT20800
Pahar de whisky FUJI, set de 2 buc, 270 ml, Liiton
Sticker
155 lei –25 %
116 lei
LT60200

Pahare de whisky - pentru o înghițitură elegantă de whisky

Ce este un pahar de whisky și de ce ar trebui să aveți un set de pahare de whisky?

Un pahar de whisky este un tip special de pahar folosit pentru a servi whisky, bourbon sau alte băuturi spirtoase similare. Paharele de whisky există într-o gamă variată de dimensiuni, forme și modele, fiecare având avantaje și caracteristici speciale. Acestea sunt adesea folosite pentru a servi cocktailuri precum Old Fashioned sau Manhattan, așa că, dacă sunteți un fan al whisky-ului sau dacă prietenilor dvs. le place să bea whisky pe piatră, asigurați-vă că aveți un set frumos de pahare de whisky în barul dvs. de acasă.

Ce tip de pahar este cel mai bun pentru whisky?

Paharul de whisky ideal va depinde de tipul de whisky servit, precum și de preferințele personale. Paharul de whisky ideal este unul care vă permite să vă bucurați de culoarea, parfumul și aroma whisky-ului.

Cu colecția extinsă de pe site-ul nostru, puteți găsi un pahar care să se potrivească exact gustului dumneavoastră. Paharele noastre de whisky sunt realizate de companii de renume precum Liiton - o marcă specializată în pahare care nu numai că fac din consumul de whisky o plăcere, dar care fac posibilă și răcirea whisky-ului fără gheață în câteva secunde. Seturile noastre de pahare de whisky sunt, de asemenea, cadouri excelente pentru el - soțul, fratele, tatăl sau prietenul dumneavoastră.

Există o diferență între paharele de scotch și cele de whisky? Care sunt tipurile de pahare de whisky?

În general, Scotch este un tip de whisky produs în Scoția, în timp ce whisky este un termen mai cuprinzător pentru băuturile spirtoase distilate, care include o gamă largă de stiluri și varietăți.

Când vine vorba de pahare, există mai multe tipuri de pahare special concepute pentru whisky și Scotch, fiecare tip de pahar având o formă și un stil unic. Tipurile tipice de pahare pentru whisky și Scotch sunt:

Sticlă de pahar: Acesta este un pahar scurt și lat care are o capacitate mare pentru gheață și este adesea folosit pentru a servi whisky și alte băuturi spirtoase cu gheață.

Sticlă de modă veche: Acest pahar în stil lowball este adesea folosit pentru a servi whisky și alte băuturi alcoolice simple sau cu puțină gheață.

Sticlă Glencairn: Acesta este un tip de pahar de whisky conceput în special pentru whisky scoțian, cu un bol în formă de lalea care permite concentrarea și punerea în valoare a aromelor scotch-ului.

Copita Glass: Acesta este un tip de sticlă cu un bol în formă de lalea care seamănă cu un pahar Glencairn, dar este mai mic și mai subțire.

Pahar de sticlă: Acest tip de pahar are o cupă largă care permite învârtirea și aerisirea băuturii spirtoase pentru a-i îmbunătăți aromele și gusturile. Este adesea folosit pentru a servi brandy, dar poate fi folosit și pentru whisky și scotch.

Anumite pahare ar putea accentua gusturile și aromele băuturii spirtoase, în timp ce altele ar putea fi folosite mai bine pentru a fi servite cu gheață sau băuturi. Consultați formele noastre pentru cuburi, gălețile pentru gheață și uneltele pentru barmani pentru a fi pregătiți pentru toate comenzile pe care le pot avea oaspeții dvs.