28 articole în total
Spray de cameră FRESH LINENS 148 ml, Clean
156 lei
CLN80058918000
Difuzor de aromă SANTAL 150 ml, Miller Harris
Outlet
388 lei –25 %
291 lei
MHRSAND001
Difuzor de parfum de casă FRAGA, fig, Blomus
202 lei –13 %
175 lei
BM69220
Difuzor de parfum de casă FRAGA, piele regală Blomus
202 lei –13 %
175 lei
BM69230
Difuzor de aromă TEA 150 ml, Miller Harris
399 lei –11 %
352 lei
MHRTEAD001
Difuzor de aromă ROSE 150 ml, Miller Harris
Outlet
399 lei –33 %
264 lei
MHRROSED001
Difuzor de aromă MANDARIN 150 ml, Miller Harris
Outlet
387 lei –25 %
290 lei
MHRMAND001
Difuzor de aromă FIGUE 150 ml, Miller Harris
387 lei
MHRFIGD001
Difuzor de aromă TABAC 150 ml, Miller Harris
388 lei
MHRTABD001
Difuzor de aromă WARM COTTON 177 ml, Clean
Outlet
287 lei –25 %
215 lei
CLN80068018000
Spray de cameră WARM COTTON 148 ml, Clean
Outlet
156 lei –25 %
117 lei
CLN80058018000
Difuzor de parfum de casă FRAGA,, Kyoto Yume, Blomus
202 lei –13 %
175 lei
BM69232
Spray de cameră RAIN 148 ml, Clean
156 lei
CLN80058118000
Difuzor de parfum de casă FRAGA, in moale, Blomus
202 lei –13 %
175 lei
BM69226
Difuzor de parfum de casă FRAGA, bumbac francez, Blomus
202 lei –13 %
175 lei
BM69218
Difuzor de aromă RAIN 177 ml, Clean
292 lei
CLN80068118000
Difuzor de parfum de casă FRAGA, sare de mare și Sage, Blomus
209 lei
BM69222
Sus
Produsele următoare

Cele mai bune produse de parfumare a casei - creați o oază de relaxare

Produsele de parfumerie pentru casă sunt produse care sunt concepute pentru a crea mirosuri plăcute și primitoare într-o casă sau în alte spații de locuit. Există mai multe tipuri de produse de parfumare a locuinței, printre care:

 • Lumânări: lumânările parfumate sunt un produs popular de parfumare a locuinței, disponibile într-o gamă largă de arome și stiluri. Acestea funcționează prin eliberarea de uleiuri parfumate în aer atunci când sunt aprinse.

 • Difuzoare: difuzoarele de casă sunt un alt produs popular de parfumare a locuinței care utilizează trestii sau alte materiale poroase pentru a absorbi și elibera uleiuri parfumate în aer.

 • Ceară topită: Ceara topită este un mic bloc de ceară parfumată care se topește într-un încălzitor pentru a elibera parfum în aer.

 • Spray-uri de cameră: spray-urile de cameră sunt spray-uri cu aerosoli care eliberează uleiuri parfumate în aer atunci când sunt pulverizate.

 • Potpourri: potpourri este un amestec de flori uscate, ierburi și alte materiale naturale care sunt parfumate cu uleiuri esențiale pentru a elibera parfum în aer.

Acestea sunt doar câteva exemple de produse de parfumerie pentru casă. Există multe alte tipuri de produse disponibile, iar acestea pot fi folosite individual sau în combinație pentru a crea mirosuri unice și primitoare într-o casă.

De ce este important parfumul din casa ta?

Parfumul din casa ta poate avea un impact semnificativ asupra stării tale de spirit, a emoțiilor și a stării tale generale de bine. Iată câteva motive pentru care mirosul din casa dumneavoastră este important:

 • Creează o atmosferă primitoare: Parfumul din casa dvs. poate crea o atmosferă primitoare și primitoare atât pentru dvs. cât și pentru oaspeții dvs. Parfumurile plăcute pot contribui la crearea unei ambianțe calde și primitoare, care poate face ca locuința dumneavoastră să se simtă mai confortabilă și mai primitoare.

 • Îți îmbunătățește starea de spirit: Parfumul potrivit poate avea un impact pozitiv asupra stării tale de spirit, ajutând la reducerea stresului și a anxietății și promovând relaxarea. Unele parfumuri, cum ar fi levănțica, mușețelul și menta, sunt cunoscute pentru proprietățile lor calmante și pot contribui la promovarea unui sentiment de relaxare și de bunăstare.

 • Stimulează productivitatea: Anumite mirosuri, cum ar fi lămâia și menta, sunt cunoscute ca fiind energizante și pot contribui la creșterea atenției și a concentrării. A avea aceste mirosuri în casă vă poate ajuta să fiți mai productivi și mai eficienți atunci când lucrați sau studiați.

 • Elimină mirosurile neplăcute: Parfumurile de casă pot fi folosite și pentru a elimina mirosurile neplăcute din casă, cum ar fi mirosurile de animale de companie, mirosurile de gătit și fumul. Acest lucru poate contribui la crearea unui mediu de viață mai plăcut și mai agreabil.

Pe scurt, mirosul din casa dumneavoastră poate avea un impact semnificativ asupra stării dumneavoastră de spirit, a emoțiilor și a stării generale de bine. Prin utilizarea parfumurilor de casă, puteți crea un spațiu de locuit mai plăcut și mai primitor, care promovează relaxarea, productivitatea și fericirea.

Care sunt tipurile de produse pentru parfum de casă disponibile pe Kulina?

Știm cât de important este un parfum în casa dumneavoastră și de aceea vă oferim diferite produse care eliberează arome deosebite în Kulina. Acestea sunt:

 • Difuzoare de casă

Cu ajutorul difuzoarelor de casă, o cameră poate fi făcută să miroasă bine și să se simtă confortabilă. Acestea împrăștie mirosul în aer într-o varietate de moduri, cum ar fi folosirea trestiilor.

Difuzoarele cu stuf sunt "bețe" lungi care se introduc într-un odorizant lichid și sunt conținute într-o sticlă cu gât mic. Aceste bețișoare preiau mirosul din recipient și îl eliberează în aer.

 • Difuzoare auto

Difuzoarele auto sunt dispozitive mici, portabile, care răspândesc parfumul în interiorul mașinii pentru a îmbunătăți experiența de condus. Acestea pot fi folosite pentru a oferi o stare de spirit liniștitoare sau revigorantă în timpul condusului și reprezintă o metodă practică de a păstra un miros curat și proaspăt în mașină.

 • Carduri parfumate

Cardurile parfumate sunt mici bucăți de carton sau de hârtie care sunt infuzate cu parfum și folosite pentru a da o aromă plăcută în spații închise, cum ar fi genți, sertare sau camere mici. Acestea reprezintă o metodă convenabilă și accesibilă de a vă păstra lucrurile personale curate și proaspete.

Datorită faptului că toate aceste produse sunt adesea oferite de aceiași producători și împărtășesc aceleași parfumuri, este posibil să vă alegeți parfumul preferat și să îl transformați în parfumul dvs. de semnătură, care vă va însoți pe tot parcursul zilei și oriunde mergeți.