Pahar pentru vin roșu SOMMELIERS BORDEAUX GRAND CRU 860 ml, Riedel

Cod: RD440000
Marcă: Riedel
439 lei –17 %
Pahar pentru vin roșu SOMMELIERS BORDEAUX GRAND CRU 860 ml, Riedel
439 lei –17 % 362 lei
În stoc (8 buc.)

Designul paharului Bordeaux Grand Cru Sommeliers datează din 1959 și este mai relevant astăzi ca niciodată.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Designul paharului Bordeaux Grand Cru Sommeliers datează din 1959 și este mai relevant astăzi ca niciodată.

Cunoscătorii sunt surprinși, dimensiunea pare exagerată. Cu toate acestea, vinurile roșii, mari moderne presate din soiurile de struguri, pe care le recomandăm pentru acest pahar, au nevoie de volum pentru a obține o dezvoltare deplină a aromelor lor.

Pe baza caracteristicilor formale ale paharului și a caracteristicilor de curgere, aceste vinuri își arată corpul catifelat, concentrația mare de extracte și taninurile dulci și pline, care sunt legate în fruct. Nu trebuie să umpleți complet recipientul de 860 ml; vă recomandăm să puneți aproximativ 100-150 ml de vin.

Volumul rămas este folosit pentru a dezvolta și a prezenta o aromă concentrată și bogată. Acest lucru permite vinului să își exprime toate caracteristicile sale tipice în forma sa optimă. Dacă folosim pahare mici, aceste vinuri își vor pierde aromele și complexitatea fructelor și vor deveni plate, cu un gust de lemn și aftertaste amar.

Paharele de Bordeaux Grand Cru Sommeliers Riedel sunt recomandate pentru:

  • Bordeaux (roșu), Brunello di Montalcino
  • Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Domina
  • Fronsac, Graves rouge, Listrac, Margaux, Médoc
  • Merlot, Moulis, St. Emilon, Pomerol, Pauillac
  • Rioja, Sangiovese, Sangiovese Grosso, Tempranillo

Seria SOMMELIERS:

În colaborare cu asociația somelierilor italieni A.I.S. (Associazione Italiana Sommeliers) představil Claus Riedel roku 1973 v Orvietu první sérii sklenic pro znalce. Seria include 10 dimensiuni diferite.

Din acest moment, lumea vinului s-a schimbat în mod fundamental.

În diferite regiuni și pe diferite continente, astăzi se produc vinuri care nu existau sau erau complet necunoscute la vremea respectivă. Prin urmare, dezvoltarea seriei Sommeliers a fost continuată de fiul său, George Riedel, până când Sommeliers a devenit un "vitrum-vinoteque" extins la cel mai înalt nivel de dezvoltare tehnică.

În 1991, Robert Parker, editorul revistei Wine Advocate, scria: "Cele mai bune pahare, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punctul de vedere al plăcerii maxime, sunt cele produse de Riedel. Efectul pe care aceste pahare îl conferă vinului fin este cu adevărat extraordinar. Nu pot să exprim îndeajuns cât de mult contează."

Datorită cererii la nivel mondial, seria Sommeliers este acum cea mai bună serie de pahare de vin și cea mai de succes serie de pahare de vin suflate manual din lume. Fiecare pahar este fabricat separat: partea superioară este suflată într-o matriță, iar tulpina și baza sunt modelate manual, conform unor metode de producție dezvoltate la începutul anilor 1900.

Sticlarii își folosesc talentele, abilitățile și grija pentru detalii sunt esențiale pentru a oferi seriei Sommeliers măiestria pe care clienții o așteaptă. Somelierii sunt fabricați din sticlă cu un conținut de plumb de peste 24%.

Parametri suplimentari

Categorie: Pahare de vin
Greutate: 0.38 kg
Material: Sticlă
Tip produs: Pahare
Seria: Riedel Sommeliers
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: