Ceai negru KASHMIR TCHAI, cutie de ceai din frunze vrac 100 g, Kusmi Tea

Cod: KUSMI21722A1070
Marcă: Kusmi Tea
100 lei
În stoc (1 buc.)

Orice iubitor de ceai știe că cheia pentru a vă bucura perfect de ceașca de ceai este reprezentată de ingredientele de cea mai bună calitate și de amestecul lor perfect. Orice iubitor de ceai știe, de asemenea, că Kusmi - un brand francez cu o istorie de peste 150 de ani - bifează toate aceste cutii!

Ceaiul negru KASHMIR TCHAI este un amestec de ceai negru organic condimentat cu scorțișoară, cardamom, ghimbir, anason și cuișoare. Se spune că ceaiul negru organic original cu condimente KASHMIR TCHAI a fost primul care a fost transportat de-a lungul Traseului de ceai, așa că, dacă vă decideți să preparați o ceașcă din acest ceai, este foarte probabil să vă ducă înapoi în timp și să spună povestea călătoriei incredibile a plantelor și condimentelor.

Borcanul (ideal ca un cadou pentru orice cunoscător de ceai) conține 100 g de ceai vrac, ceea ce este suficient pentru aproximativ 40 de cești.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

  • gust și calitate excelentă
  • cadoul perfect pentru orice iubitor de ceai

Informații suplimentare:

  • cutie de 100 g umplută cu ceai
  • ingrediente: ceai negru de cultură biologică (64%), amestec de condimente de cultură biologică (35%) - cardamom, scorțișoară, ghimbir, anason, dafin, cuișoare, eucalipt, arome naturale
  • timpul de levigare: 3-5 minute
  • temperatura de aburire: 90 °C

Parametri suplimentari

Categorie: Ceai
Greutate: 0.1 kg
Tip produs: Ceai
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Tipul de ceai: Frunze vrac
Ceai din: Negru

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: